Acasa Romania Volkswagen Romania a postat un scurt mesaj si un link unde clientii pot verifica daca masina este afectata de scandalul emisiilor

Volkswagen Romania a postat un scurt mesaj si un link unde clientii pot verifica daca masina este afectata de scandalul emisiilor

de Vlad Barza

Mesajul Volkswagen (sursa - Volkswagen)

Filiala romaneasca a Volkswagen a postat un scurt mesaj in romana, dar si un link unde clientii romani pot introduce seria de sasiu pentru a vedea daca masina le este afectata de scandalul manipularii emisiilor. Compania nu a anuntat inca solutia tehnica, insa acest lucru ar trebui sa se intample saptamana aceasta. Site-ul permite doar verificarea masinilor Volkswagen, nu si de la celelalte trei marci.


Iata mesajul

Nu vom pierde timpul.

Lucrăm în forţă pentru a găsi o soluţie şi vom informa cât mai curând posibil fiecare client afectat cu privire la orice acţiuni planificate.

Am dori să vă asigurăm că urmăm sistematic calea clarificării şi a transparenţei.

Vă garantăm că Volkswagen va face tot ceea ce este necesar pentru a recâştiga încrederea clienţilor, partenerilor şi publicului.

Vom face toate acestea cu celeritatea necesară şi cu temeinicia
pe care le aşteptaţi din partea noastră.

In cazul in care masina este in randul celor care au soft-ul inselator, mesajul afisat este urmatorul:

Ne pare rău să vă comunicăm că motorul diesel din seria EA189 Euro 5 montat în autovehiculul dumneavoastră cu seria de şasiu ————–  pe care aţi introdus-o este afectat de un soft care cauzează diferenţe ale valorilor emisiilor de oxizi de azot (NOx) la testarea pe standul dinamometric. Autovehiculul dumneavoastră este sigur din punct de vedere tehnic şi capacitatea sa de a circula nu este afectată!

Ne pare foarte rău că v-am dezamăgit încrederea şi lucrăm în forţă la găsirea unei soluţii tehnice. Volkswagen suportă desigur  costurile pentru toate măsurile necesare şi va face tot posibilul pentru a vă recâştiga încrederea.

Distribuitorul dumneavoastră Volkswagen vă va contacta cât mai rapid posibil, pentru a vă informa cu privire la măsurile necesare. În cazul în care nu aveţi datele de contact ale niciunui distribuitor Volkswagen, vă rugăm să ne contactaţi folosind funcţia Contact de pe această pagină web.

Cu stimă,

Volkswagen.

Lasa un comentariu