Acasa Industrie Furnizorul german de componente auto Anvis a deschis a doua fabrica in Romania si a dublat productia

Furnizorul german de componente auto Anvis a deschis a doua fabrica in Romania si a dublat productia

de Adrian Mitrea

(sursa - Porsche)

Anvis, companie germana specializata in productia de componente auto din cauciuc si solutii antivibratii, a deschis a doua sa uzina din Romania, in Satu Mare, foarte aproape de uzina care opera acolo inca din 2003. Capacitatea de productie a fost astfel dublata, iar in urmatorii ani vor fi create 100 de noi locuri de munca.

Printre clientii Anvis ROM, divizia din Romania a Anvis, se numara Grupul Renault, Audi, Volkswagen, Porsche si Daimler.

Constructia noii uzine a demarat in iunie, anul trecut, si a fost finalizata in aprilie, anul curent, inaugurarea oficiala avand loc joi, 3 iulie. Acum, cu a doua fabrica operationala, zona de productie s-a dublat, de la 4.200 metri patrati (mp) la circa 8.100 mp.

Anvis ROM are circa 230 angajati si este unul dintre cei mai mari angajatori din Satu Mare. In urmatorii ani alte 100 de locuri de munca vor fi create, potrivit directorului fabricii, Florin Popovici.

Anvis are o traditie de 100 de ani in productia si dezvoltarea de elastomeri si articulatii din cauciuc. Momentan compania are activitati de productie in zece locatii la nivel mondial.

Lasa un comentariu