Acasa Industrie Producatorul de piese auto Federal-Mogul se repozitioneaza pentru a dezvolta marcile premium

Producatorul de piese auto Federal-Mogul se repozitioneaza pentru a dezvolta marcile premium

de Adrian Mitrea

Federal-Mogul Motorparts (sursa - Federal Mogul)

Federal-Mogul Holdings Corporation anunta redenumirea diviziei Federal-Mogul Vehicle Components in Federal-Mogul Motorparts, parte a strategiei continue a companiei de crestere globala a produselor premium si a marcilor de top.

Divizia Federal-Mogul Motorparts include marci premium de piese auto, incluzand MOOG, Fel-Pro, Champion, Wagner, ANCO si Ferodo pe piata aftermarket globala. De asemenea, divizia Federal-Mogul Motorparts furnizeaza componente de franare pentru vehicule, directie-suspensie si stergatoare catre producatorii globali de echipamente OE.

„In ciuda tendintelor recente ale anumitor categorii de pe piata aftermaket, pe viitor vom continua sa ne concentram eforturile in sustinerea produsele noastre premium si in comunicarea clara a avantajelor acestora catre partenerii nostri de distribuţie, tehnicienii profesionisti de service si clientilor nostri”, a declarat Daniel Ninivaggi, director general executiv (CEO) al Federal-Mogul Motorparts si co-director general executiv al Federal-Mogul Holdings Corporation.

Federal-Mogul este o companie de top la nivel global in domeniul productiei si disributiei de piese si servicii pentru fabricantii si operatorii de service din intreaga lume, atat pe piata automobilelor si echipamentelor pentru vehicule comerciale usoare, medii si grele, navale, feroviare si aerospatiale, cat si pe piata energetica sau industriala. Produsele Companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2 si cresc siguranta vehiculelor.

Federal-Mogul operează pe doua segmente independente de piata, fiecare dintre acestea avand un CEO ce raportează Consiliului Director Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde si distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute marci de pe piata aftermarket globala a autovehiculelor, in timp ce deserveste si echipamente originale catre producătorii de vehicule. Marcile aftermarket ale companiei includ sistemele de aprindere BERU (marca comerciala inregistrata a BorgWarner Ludwigsburg GmbH), bujiile, stergatoarele si filtrele Champion, produse pentru motoare AE, Goetze, Glyco, Nural şi Payen, piese pentru direcţie si suspensie MOOG si produse pentru franare Ferodo, Wagner, Beral, Necto, Duron si Abex.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiecteaza si produce componente OE pentru sisteme de propulsie si produse de protectie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicatii industriale si de transport.

Federal-Mogul a fost fondata in Detroit in anul 1899. Compania are 44.300 de angajati in 33 tari, avand sediul central in Southfield, Michigan, Statele Unite

Lasa un comentariu