Acasa Tehnologie Delphi lanseaza o noua generatie de sisteme de injectie diesel Common Rail

Delphi lanseaza o noua generatie de sisteme de injectie diesel Common Rail

de Adrian Mitrea

Delphi Unit Pump DUP2 (sursa - Delphi)

Delphi, producator american de componente auto, lanseaza o noua generatie de sisteme de injectie diesel, Common Rail, incluzand injectoare diesel solenoid, pompe de injectie, Unitati de Control a Motorului (ECU / Engine Control Unit) si rampe comune pentru vehicule de categorie mica si medie. Noua familie de tehnologii va fi disponibila spre finalul acestui an pe noul motor al unui mare constructor de masini european, noteaza Delphi, fara sa divulge numele marcii si detalii despre motor.

„Abordarea modulara a sistemului cu rampa comuna permite un design robust, cu performante care corespund diverselor cerinte ale motoarelor. Caracteristicile integrate si inovative ofera perspective noi in ceea ce priveste performantele si designul motoarelor diesel”, mentioneaza Delphi, intr-un comunicat de presa.

Noua serie de produse de injectie diesel ofera performante ridicate la presiuni de injectie crescute de pana la 2.500 bari, scurgeri reduse si o optimizare la injectia multipla, injectoarele fiind capabile sa realizeze pana la noua injectii pe ciclu. Aceste inovatii se traduc printr-un control mai bun al injectiei si printr-o combustie mai buna, reducand astfel consumul de combustibil, emisiile de CO2 si alte emisii.

De asemenea, si zgomotul de combustie este redus.

Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH) este un furnizor global de tehnologii pentru pietele de vehicule pentru pasageri si comerciale. Cu sediul central la Gillingham, Anglia, Delphi administreaza centre tehnice majore, unitati de productie si centre de servicii pentru clienti in 32 de tari, avand sedii regionale in Bascharage, Luxembourg; Sao Paulo, Brazilia; Shanghai, China si Troy, Michigan, S.U.A.

Delphi este prezenta in Romania din 1997, avand fabrici la Sannicolau Mare, Moldova Noua si Ineu, unitati care produc sisteme de distributie electrice/electronice, iar fabrica din Iasi produce sisteme pentru motoare diesel. In total sunt circa 14.000 de angajati.

Lasa un comentariu