Acasa Hyundai Hyundai Elantra a primit modificari discrete si porneste in Romania de la 14.016 euro cu TVA

Hyundai Elantra a primit modificari discrete si porneste in Romania de la 14.016 euro cu TVA

de Adrian Mitrea

Hyunday Elantra Facelift (sursa - Hyundai)

Sedanul Hyundai Elantra a primit mici modificari estetice pentru 2014 si este disponibil in Romania de la preturi care pornesc de la 14.016 euro cu TVA (11.303 euro fara TVA). Este disponibila o singura motorizare, de 1,6 litri pe benzina, Euro 5, care dezvolta 132 Cai Putere (CP) si poate fi cuplata la cutii de viteze cu sase trepte, una manuala si alta automata.

Elantra facelift se diferentiaza de versiunea care a iesit din productie printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata, bara de protectie fata, dar si prin remodelarea partii din spate. Desi ampatamentul modelului Elantra a ramas neschimbat, masurand 2.700 mm, dimensiunile noii versiuni au fost adaptate pentru a genera mai mult spatiu, atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje (mai lung cu 20 mm).

In Romania sunt disponibile doua variante de echipare.

In interior, Elanta facelift dispune de o serie de imbunatatiri cum ar un sistem optional de afisare Supervision Cluster, tip LED, de 3,8 inch, care prezinta o varietate de informatii la o claritate de inalta rezolutie. In plus, clientii pot beneficia de un sistem audio cu un afisaj de 4,3 inch.

Pentru o mai buna vizibilitate a masinii in trafic, Hyundai ofera un sistem de lumini de zi cu tehnologie LED, dar si proiectoare de ceata.

Automobilele Hyundai sunt importate in tara de Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac. Compania activeaza pe piata locala din anul 1994 si aduce pe piata nationala 8 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Lasa un comentariu