Acasa Romania VIDEO: Philips a lansat ColorVision, o gama de becuri colorate

VIDEO: Philips a lansat ColorVision, o gama de becuri colorate

de Adrian Mitrea

Philips ColorVision (sursa - Philips)

Philips a lansat o noua gama de becuri H4 si H7, colorate, denumita ColorVision. Sunt disponibile patru variante cromatice – albastru, verde, galben, violet – pentru aceste noi tipuri de becuri, create in ideea in care proprietarii de masini vor sa si le personalizeze si mai mult, a anuntat compania.

„Farurile Philips ColorVision ofera tot ce este mai nou in domeniul personalizarii culorilor datorita unei noi si moderne tehnologii de acoperire. Efectul de culoare este creat prin reflexia luminii inapoi in blocul optic de reflexie al lampii. Cand aprindeti farurile, acestea sunt iluminate de o nuanta de albastru, verde, galben sau violet. Dar fasciculul proiectat pe drum este lumina pura si alba. Multumita tehnologiei inovatoare dezvoltata de compania Philips farurile ilumineaza drumul cu 60% mai multa lumina alba decat orice alte variante standard. Prin urmare, soferul izbuteste sa vada drumul din fata mai clar, iar blocurile optice colorate sunt deosebite fata de toate celelalte. Lampile ColorVision maresc, de asemenea, vizibilitatea cu 25 metri, ceea ce s-a demonstrat ca ajuta conducatorul auto sa observe obstacolele de pe sosele si sa reactioneze mai rapid in timpul condusului”, spune Philips.

Compania noteaza ca becurile Philips ColorVision sunt conforme cu toata legislatia auto europeana si sunt primele becuri auto colorate certificate ca fiind legale in trafic. Totusi, cum conceptul este atat de revolutionar, producatorul a inclus un certificat de omologare in interiorul ambalajului si recomanda sa fie pastrat permanent in masina, astfel incat conducatorul auto sa poata demonstra ca farurile sunt certificate ca legale in trafic in cazul in care are nevoie de o dovada in fata autoritatilor.

Royal Philips este o companie care ofera o gama diversificata de produse pentru sanatate si confort, axata pe imbunatatirea vietilor oamenilor prin inovatie plina de semnificatie in domeniile sanatatii, stilului de viata si iluminatului. Cu sediul in Olanda, Philips a facut publica cifra de vanzari pe 2012, de 24,8 miliarde euro, si are aproximativ 115.000 angajati, cu vanzari si servicii in mai mult de 100 de tari. Compania este lider in domeniul cardiologiei, medicinei de urgenta si ingrijirii la domiciliu, solutiilor de iluminat eficienta si aplicatiilor de iluminat noi, precum si barbieririi si ingrijirii barbii la barbati si igienei orale.

Lasa un comentariu