Acasa Curiozitati Sinteza glumelor de 1 aprilie, din auto

Sinteza glumelor de 1 aprilie, din auto

de Adrian Mitrea

Colaj 1 aprilie 2014 (sursa - 0-100.ro)

Mai multe ca in alti ani, glumele de 1 aprilie din 2014 au fost si mai amuzante decat in trecut. Mai multi producatori au facut farse, iar unele publicatii au difuzat mai multe astfel de “stiri”, desi in trecut se rezumau doar la una sau chiar deloc. Iata aici ce glume auto au circulat pe internet in acest an, de 1 aprilie.

Automarket.ro a anuntat o noua rubrica, cu actualizare saptmanala: Horoscop Auto. „Inceputul de aprilie va aduce aproape de indeplinirea unui proiect personal. Daca sunteti in cautarea unei masini noi, ea ar putea sa apara. Nu uitati ca luna aceasta demareaza si Programul Rabla. Sfarsitul de saptamana va gaseste in masina cu familia, cel mai probabil in drum spre o destinatie montana. Puterea ta de convingere va muta muntii din loc si familia in masina”, scrie la zodia Berbec, spre exemplu.

De la ProMotor.ro avem chiar mai multe farse. Publicatia a anuntat ca Patriarhia renunta la masinile de lux si vor trece la modele Dacia, ca Dacia va asambla masini Volkswagen Golf second hand la Alexandria si ca cel tarziu in 2015 un producator auto chinez va veni in Romania si va produce masini electrice low-cost, plus infrastructura aferenta.

BMW a avut atat o farsa locala, cat si una la nivel mondial. Prima anunta o rechemare in service pentru circa 37.500 masini second hand de import, din cauza unui efect misterios, denumit S.A.M.S.A.R., care scade automat numarul de kilometri ai masinii cand aceasta intra in Romania. Numarul de masini rechemate este echivalent cu importurile de masini BMW rulate in perioada 2010-2013.

A doua farsa BMW, cea raspandita la nivel global, anunta o tehnologie care face ca fortele G sa se simta mai puternic la viteze mici. Denumita Force Injection Booster (FIB), tehnologia aceasta poate fi activata la viteze mai mici de 32 km/h si transmite pasagerilor fortele G direct prin gurile de ventilatie.

Opel a avut o farsa interesanta pregatita la nivel global, o editie speciala a modelului Astra. Denumita Opel Astra Copacabana, masina are, printre alte dotari inedite, vuvuzela in loc de claxon, scaune imbracate in gazon natural si covorase din nisip fin de Copacabana, cu scoici. Aceasta gluma este insotita si de un video. Tot cu fotbalul ca tema, Citroen a anuntat o versiune speciala a lui C4 Cactus, pentru fanii echipei de fotbal Arsenal, limitata la 11 exemplare. MINI a „lansat” Paceman Goal Keeper Edition.

De asemenea, britanicii de la MINI s-au gandit la inca una: MINI Cooper T, care consuma biocombustibil obtinut din frunze de ceai, iar cu o ceasca de carburant masina poate parcurge pana la 65 km. Aceasta gluma a venit fix in ziua in care combustibilul din Romania s-a scumpit cu 0,4 Lei, ca urmare a introducerii in pret a unei noi accize.

Nici Peugeot nu s-a lasat mai prejos si a pregatit o farsa tot cu video, in care anunta lansarea unei noi tehnologii, Audio Sonic, ce permite utilizatorului masinii sa-si personalizeze claxonul.

Pentru modelul Yeti, Skoda a anuntat ca ofera optional strat protector pentru caroserie din blana artificiala.

Mazda a anuntat o versiune cu patru locuri si patru portierei a roadsterului MX-5, iar carscoops.com au anuntat chiar ca noua generatie MX-5 va fi prezentata in curand si au publicat o asa-zisa schita oficiala. Si worldcarfans.com au avut o gluma cu Mazda, cu un presupus comunicat de presa scapat pe internet, in care scrie doar… SKYACTIV.

Honda a pregatit una si mai credibila: Clientii isi pot asambla acasa singuri modelul Fit (Jazz), urmand sa primeasca acasa toate piesele necesare.

Audi Japonia a anuntat de 1 aprilie ca va lansa sushi branduit.

Daca noua ne-au scapat unele glume de 1 aprilie, te rugam sa ne lasi un link cu ce ai gasit tu, in formularul de comentarii.

Lasa un comentariu