Acasa Evenimente FOTO: A inceput Salonul Auto Moto in Piata Constitutiei. Intrarea costa 15-20 Lei

FOTO: A inceput Salonul Auto Moto in Piata Constitutiei. Intrarea costa 15-20 Lei

de Adrian Mitrea

Noul Mercedes-Benz Clasa C la SAM 2014 (sursa - 0-100.ro)

A treia editie a Salonului Auto Moto (SAM), tinuta in Piata Constitutiei, si-a deschis oficial portile miercuri, 2 aprilie, si tine pana pe 6 aprilie. Intrarea costa 15 Lei in timpul saptamanii si 20 Lei in weekend. De notat ca sambata si duminica traficul rutier va fi restrictionat in zona (Bd. Libertatii) deoarece vor avea loc demonstratii de drift si indemanare cu masini si motociclete.

In total sunt prezente la SAM peste 25 de marci de autovehicule, motociclete, scutere si ATV-uri. Publicul care asteapta sa vada aici noutatile recent prezentate la Salonul Auto de la Geneva trebuie sa-si recalibreze asteptarile deoarece expozitia SAM are accentul pus mai degraba pe servicii si vanzare, deloc pe concepte si modele foarte noi.

La standul dealerului BDT Ford exista masini cu motorizarile produse la Craiova, 1.0 EcoBoost si 1.5 EcoBoost, la Autoklass Mercedes-Benz cele mai noi modele sunt Clasa C si GLA (abia lansate). De la Asko Honda este expus Civic Tourer (break). Cateva masini clasice sunt expuse de High Class Auto.

Organizatorii asteapta circa 50.000 vizitatori, fata de putin peste 30.000 anul trecut.

Programul zilelor de joi si vineri incepe la ora 10:00 si se incheie la ora 20:00, in timp ce sambata, 5 aprilie, acesta se va extinde pana la ora 22.00. Ultima zi a expozitiei, duminica, 6 aprilie, va debuta la ora 10:00 si se va incheia la ora 18:00.

Expozitia auto se intinde pe 9.000 mp spatii interioare si peste 30.000 mp spatii exterioare.

SAM nu trebuie confundat cu SIAB sau SAB&A. SAM si SAB&A nu inlocuiesc Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), ci sunt expozitii distincte, cu accentul pus pe vanzare si de o amploare mai mica in ceea ce priveste numarul de masini expuse si marci participante.

In toamna va avea loc si SAB&A (23 octombrie-2 noiembrie), potrivit unor anunturi anterioare ale organizatorilor.

Conferinta de presa SAM 2014 (sursa - 0-100.ro)

Lasa un comentariu