Acasa Evenimente FOTO: Cum arata Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013

FOTO: Cum arata Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013

de Adrian Mitrea

IMG_6082Standul Automobile Bavaria Group - BMW si MINI la SAB&A 2013 (sursa - 0-100.ro)

Editia 2013 a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A) a demarat, iar pana pe 20 octombrie vizitatorii pot vedea, in acelasi loc, cateva zeci de masini noi, clasice, de off road si de drift. Pretul unui bilet de intrare costa 20 de lei, iar parcarea 10 lei. Fara sa aiba pretentia unui salon auto in adevaratul sens al cuvantului, expozitia cu vanzare de la Romaero Baneasa aduce sub acelasi acoperis cele mai noi modele lansate in Romania, solutii de finantare, piese si accesorii, servicii.

Circa 20 de marci auto sunt prezente la eveniment, prin dealeri, iar intr-una dintre cele trei hale ale targului gazduieste masini clasice, circa 25 de unitati.

click aici pentru galeria foto

Printre marcile care au expuse automobile la SAB&A 2013 se numara Chevrolet, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat si Skoda.

Nu exista masini lansate in premiera la SAB&A, iar Dacia nu este prezenta.

Pentru a face evenimentul mai atractiv pentru public, organizatorii SAB&A au gandit pentru primele trei zile ale evenimentului tot felul de evenimente: Iacarii Acrobati executa acrobatii cu doua avioane YAK 52TW. In ziua de sambata, 12 octombrie, acestia vor executa un show aviatic nocturn, cu artificii.

La SAB&A va fi prezent si Sorin Ene, sofer experimentat in arta derapajelor controlate, precum si pilotul de raliuri Edwin Keleti.

Pretul unui bilet de intrare este de 20 lei/persoana, iar parcarea costa 10 lei/zi pentru cei care vin cu masina. Persoanele cu dizabilitati de orice grad au intrare gratuita.

Expozitia are 15.000 metri patrati (mp) in interior si 7.000 mp in exterior. Premium Expo asteapta pana la 45.000-50.000 de vizitatori in cele zece zile, la fel ca si anul trecut.

SAB&A nu trebuie confundat cu SIAB. Trebuie retinut faptul ca SAB&A nu inlocuieste Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), ci este o expozitie distincta, cu accentul pus pe vanzare si de o amploare mai mica in ceea ce priveste numarul de masini expuse si marci participante.

Compania organizatoare, Premium Expo, este controlata de Sorin Radacineanu, fiul lui Liviu Radacineanu, cel care organiza SAB in anii ’90. Ultima editie a SAB a avut loc in anul 2001, iar din 2003 locul acestui eveniment a fost preluat de mai titratul SIAB, organizat o data la doi ani (deci in 2003, 2005 si 2007). In lipsa SIAB din 2007 incoace, Premium Expo a incercat sa organizeze SAB&A in 2009, dar evenimentul a fost anulat pe ultima suta de metri din cauza ca numarul companiilor auto care ar fi vrut sa participe a fost prea mic, iar desfasurarea intregului eveniment nu s-ar fi putut ridica la un nivel acceptabil pentru public si participanti.

SIAB din 2011 a fost anulat, iar activitatea firmei care organiza evenimentul auto a fost suspendata. In lipsa evenimentului auto cu titlu international, a fost organizat SAB&A in 2011, 2012 si iata si in 2013.

La SAB&A 2013 (sursa - 0-100.ro)

Lasa un comentariu