Acasa Foto TOP 10 Masini de serie lansate la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

TOP 10 Masini de serie lansate la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

de Adrian Mitrea

4. Mazda3

Mazda are o ofensiva foarte bine sustinuta, iar cu Mazda3 lucrurile vrea sa-i iasa ca la carte. Prezentata in premiera mondiala la Frankfurt, Mazda3 are deja preturile pentru piata romaneasca: intre 14.990 si 27.990 euro cu TVA.

Noua compacta, care va reprezenta aproximativ o treime din vanzarile Mazda la nivel international, este un element vital al planurilor companiei.

Pe langa design-ul KODO, noua Mazda3 prezinta un interior complet refacut. Mazda vine si cu un concept de conectivitate atasat vehiculului. Acesta integreaza, printre altele, AhaTM radio.

Mazda3 beneficiaza de i-Stop (un sistem Start/Stop eficient) si i-ELOOP (sistem de franare regenerativa).

Noua Mazda3 afiseaza limbajul de design KODO (sufletul miscarii) si beneficiaza de tehnologii SKYACTIV. Reprezentand motoare, transmisii, caroserii si sasiuri usoare, tehnologia SKYACTIV a fost dezvoltata de Mazda de la zero pentru a constitui baza vehiculelor ultra-eficiente. SKYACTIV a ajutat de asemenea Mazda sa revina din punct de vedere al business-ului: au crescut considerabil eficienta proceselor de productie si de dezvoltare, noteaza compania.

click aici pentru galeria foto

Navigheaza

Lasa un comentariu