Acasa Dacia Prima fotografie cu interiorul lui Dacia Duster facelift. Comenzile pentru geamuri au fost mutate

Prima fotografie cu interiorul lui Dacia Duster facelift. Comenzile pentru geamuri au fost mutate

de Adrian Mitrea

Interior Dacia Duster Facelift (sursa - Dacia)

Prima fotografie cu interiorul versiunii restilizate a SUV-ului Dacia Duster a inceput sa circule pe internet, iar din imagine se poate observa cu usurinta ca au fost mutate comenzile pentru geamuri pe portiera soferului, instrumentele de bord sunt noi, preluate de la noile Logan si Sandero, este disponibil sistemul multimedia Media Nav, precum si senzori de parcare, limitator de viteza si tempomat (cruise control).

Duster va debuta fizic in premiera mondiala cu ocazia celei de-a 65-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie). Si exteriorul masinii este schimbat.

„Fara a renunta la atributele care au contribuit la succesul incontestabil al predecesorului sau, noul model marcheaza o evolutie in ceea ce priveste designul, accentuand si mai mult valentele sale 4×4″, spune Dacia.

Duster afiseaza acum o parte frontala mai expresiva. Calandrul restilizat include o noua grila cu bandouri cromate, incadrata de noile blocuri optice.

“Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus inca de la inceput pe clientii nostri, pastrand totodata proportiile initiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4×4 ale vehiculului, fara a renunta la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster isi reafirma caracterul puternic dar isi pastreaza genele sale initiale”, a declarat David Durand, director de Design al gamei Dacia.

Noile bare de pavilion longitudinale poarta acun inscriptia “Duster”, iar noile jante din aluminiu de 16 inch au aspect “dark metal”.

In partea din spate, blocurile optice noi reiau linia stilistica a partii frontale, in special prin prezenta elementelor cromate. Ornamentul de esapament cromat, precum si noua inscriptie “4WD”, completeaza evolutiile de design exterior.

Dacia nu a difuzat poze cu interiorul si nici nu mentioneaza vreun cuvant despre modificarile aduse habitaclului, dar este de asteptat ca SUV-ul sa preia interiorul mai modern de la noul Loga, noul Sandero si noul Sandero Stepway.

Modelul Dacia Duster este produs in Romania, la Mioveni.

Aproape 360.000 autovehicule Dacia au fost vandute in 2012 la nivel global, in crestere cu 4,8% fata de 2011.

0-100.ro a publicat in august 2010 un test drive cu Dacia Duster. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Lasa un comentariu