Acasa Maserati Maserati recheama in Romania 70 de masini, pentru posibile probleme la suspensia spate

Maserati recheama in Romania 70 de masini, pentru posibile probleme la suspensia spate

de Vlad Barza

Maserati Quattroporte GT S (sursa - Maserati)

Maserati recheama in tara, prin intermediul importatorului AutoItalia, 70 de masini Quattroporte si GranTurismo, pentru posibile probleme ce pot aparea la tirantii suspensiei spate in caz ca masinile parcurg si drumuri accidentate. Vanzarile Maserati in tara sunt de mic volum, in 2011 si 2012 s-au inmatriuclat doar 16 masini noi si sapte vechi, insa compania isi pune mari sperante in noul Quattroporte, deja lansat, si in Ghibli – cel mai accesibil model al marcii, masina care ajunge la toamna si in Romania.

„Problema implica faptul ca tirantii suspensiei spate ar putea sa se deterioreze ca urmare a utilizarii vehiculelor pe drumuri accidentate, deteriorare ce ar putea conduce la pierderea controlului autovehiculului”, se precizeaza in scrisoarea trimisa clientilor.

Rechemarea vizeaza 70 de masini Quattroporte si GranTurismo produse in Italia: „Avem rugamintea sa aduceti autovehiculul dumneavoastra la unitatea service pentru efectuarea imediata a reparatiei, acest lucru neimplicand niciun cost din partea dumneavoastra. Operatiile vor dura aproximativ patru ore”.

Interventia va consta in inlocuirea tirantilor articulatiei spate. Nu s-au inregistrat accidente legate de problema.

Printre marcile care au mai anuntat rechemari in tara anul acesta se numara Volkswagen, Mercedes-Benz, Kia, Hyundai, Toyota, Fiat, Mazda, Nissan, Honda, Lexus, si Renault si Mitsubishi.

Lasa un comentariu