Acasa Curiozitati Mai multe modele MINI devin taxi in Noaptea Muzeelor, pe 18 mai

Mai multe modele MINI devin taxi in Noaptea Muzeelor, pe 18 mai

de Adrian Mitrea

Flota MINI Taxi (sursa - BMW Group Romania)

Cei care vor sa mearga la Noaptea Muzeelor, pe 18 mai, vor avea si in acest an, pentru a treia oara consecutiv, un mijloc de transport inedit: MINI Taxi. O flota de automobile MINI ii va transporta gratuit pe toti cei care vor sa calatoreasca intre muzeele din Bucuresti, a anuntat BMW Group Romania, importatorul marcii britanice MINI pe plan local.

Masinile vor stationa in apropierea principalelor muzee din centrul orasului. Si in acest an MINI a pregatit o tombola la care fanii pot castiga cursuri de pilotaj, inscrierea putand fi facuta AICI.

Marca MINI este implicata intr-o varietate de evenimente culturale la nivel mondial si a devenit un instrument de exprimare pentru tinerii artisti si designeri. Participarea MINI la Salone Internazionale del Mobile Milano a devenit deja traditie.

Sunt cunoscute, de asemenea, modelele apartinand designerului Paul Smith sau lui George Harrison, membru Beatles, sau cele create de designeri renumiti precum Missoni, Ferre, Versace, Diesel, Mario Testino pentru seria de evenimente LifeBall.

MINI are o traditie bogata in dezvoltarea de proiecte si asocierea cu muzee, expozitii internationale si galerii de arta din intreaga lume. Un astfel de exemplu este „MINI/Goethe-Institut Kuratorenresidenz Ludlow 38”, infiintat in 2011 pentru sustinerea tinerilor curatori si pentru a da sansa unor tineri artisti germani sa lucreze timp de un an la New York. Aceasta reprezinta o continuare a cooperarii dintre MINI si Institutul Goethe. Cele doua parti au lucrat din 2008 la deschiderea galeriei „Ludlow38” in New York.

Lasa un comentariu