Acasa Audi Porsche Inter Auto a finalizat lucrarile la showroom-ul de lux aflat in constructie din 2007. Unele marci sunt relocate

Porsche Inter Auto a finalizat lucrarile la showroom-ul de lux aflat in constructie din 2007. Unele marci sunt relocate

de Adrian Mitrea

Porsche Pipera (sursa - Porsche Inter Auto)

Porsche Inter Auto Romania deschide in prima parte a lunii mai complexul auto Porsche Pipera, in urma unei investitii totale de 15 milioane de euro, inceputa in 2007 si pusa in conservare din cauza crizei. Marcile Skoda si Seat de la Porsche Bucuresti Aviatiei (PBA) sunt relocate in locul fostelor spatii pentru Audi, respectiv Porsche, din cadrul complexului Porsche Bucuresti Nord. La randul lor, Audi si Porsche sunt mutate in complexul auto nou de 15 milioane euro, iar terenul pe care s-a aflat PBA a fost vandut investitorilor care dezvolta Promenada Mall. Fostele showroom-uri vor fi demolate si spatiul va fi ocupat de spatiul comercial.

Situat la 350 m de Porsche Bucuresti Nord, Porsche Pipera este cel mai mare centru auto din sud-estul Europei dedicat marcilor de lux (50.000 mp, dintre care 11.500 mp construiti), gazduind showroom-uri si puncte de service pentru Bentley, Lamborghini, Porsche si Audi.

Asadar Bentley si Lamborghini beneficiaza si ele mai nou de showroom, iar Porsche si Audi sunt mutate din Porsche Bucuresti Nord (PBN) in acest nou Porsche Pipera.

Skoda de la Porsche Bucuresti Aviatiei (PBA) se muta in locul Audi la Porsche Bucuresti Nord, langa Volkswagen, iar Seat PBA se muta in locul Porsche la PBN, la parterul cladirii turn rotunde.

Terenul pe care au functionat pana recent centrele auto Skoda PBA si Seat PBA a fost vandut inca de anul trecut investitorilor care dezvolta Promenada Mall, iar fostele showroom-uri vor fi demolate pentru a face loc spatiului comercial.

„In prima decada a lunii mai incheiem o etapa dintr-un proces amplu de transformare si extindere a prezentei noastre in zona de Nord a Bucurestiului. (…) Asa cum s-a intamplat si acum zece ani, cu Porsche Bucuresti Nord, suntem din nou in masura sa avem cele mai moderne si cel mai bine echipate puncte de vanzare si service la dispozitia clientilor nostri, si asta speram ca va compensa pentru inconvenientele inerente mutarii si instalarii intr-o casa noua”, a declarat Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto (PIA).

In urma mutarilor si modernizarilor, clientii nostri vor beneficia de spatii extinse de prezentare, de un numar mai mare de posturi de service si de un depozit mai mare (800 mp) de piese de schimb originale.

Structura celor doua centre va reflecta mai bine segmentarea portofoliului Porsche Inter Auto – marcile de volum fiind localizate la Porsche Bucuresti Nord, iar cele premium si de lux la Porsche Pipera. Procesul de amenajare a centrului auto de lux Porsche Pipera va continua cu spatiile pentru marcile exclusiviste Bentley si Lamborghini, care vor fi distribuite si reparate la Bucuresti, prin Porsche Inter Auto Romania.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reţeaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor cinci centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si Seat. De la 1 august 2012, Grupul Volkswagen a devenit actionar unic al Holdingului Porsche.

Porsche Inter Auto Romania este importator si distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley, Lamborghini si Porsche.

Lasa un comentariu