Acasa Piata Auto O firma romaneasca a creat o solutie online prin intermediul careia clientii isi pot vinde in leasing masinile rulate

O firma romaneasca a creat o solutie online prin intermediul careia clientii isi pot vinde in leasing masinile rulate

de Adrian Mitrea

(sursa - 0-100.ro)

O firma romaneasca de leasing a creat un site prin intermediul caruia clientii pot vinde in leasing automobilul lor rulat, iar cei care care vor o masina cu un cost initial mai mic de achizitie pot finanta automobilul dorit prin leasing. Practic, solutia gandita de compania romaneasca vine in ideea de a centraliza anunturile de masini disponibile la vanzare in leasing, fiind deci un site de anunturi diferit de cele existente in prezent pe piata romaneasca de mica publicitate auto.

„Persoanele care vor sa-si vanda masina o pot face acum mai eficient pe cesiune.ro, prin intermediul unui anunt postat in sistem leasing, prin intermediul solutiilor de finantare ale cesiune.ro. Ambele parti ale tranzactiei vor fi multumite: vanzatorul isi va primi pretul cerut de la cesiune.ro, cumparatorul va plati relaxat, in leasing, cu avans si rate egale, pretul masinii. Practic, este vorba despre o evolutie de la un sistem rudimentar al anunturilor de mica publicitate, postate in ziare sau pe diferite site-uri, la un sistem civilizat, in care tranzactiile cu masini rulate se desfasoara intr-un cadru modern”, a declarat directorul de vanzari al Cesiune Leasing Solutions, Ionut Vintila, intr-un comunicat de presa.

In momentul in care un vanzator este gasit, proprietarul/utilizatorul masinii isi primeste suma initiala ceruta, iar noul proprietar preia masina si plateste ratele.

„Mecanismul de finantare al cesiune.ro este un avantaj major si pentru companiile care doresc sa scoata din activele firmei un automobil si sa il utilizeze in regim de leasing operational, pentru un management mai bun al capitalului”, spune firma de leasing.

Portalul cesiune.ro este mai vechi, din 2009, insa conceptul a fost imbunatatit. El a fost creat initial ca o solutie pentru persoanele fizice si juridice care doreau sa renunte la contractele de leasing cu pierderi financiare cat mai mici. Astfel, site-ul a aparut ca un intermediar intre cei care doreau sa predea si cei care doreau sa preia automobile in leasing, fara a mai trece prin rocedura costisitoare a inchiderii contractului. Ulterior, site-ul a oferit si solutii de finantare clientilor, prin intemediul partenerilor sai si prin propriile sisteme de finantare. Astfel, in acest moment portalul propune solutii de finantare atat pentru automobile, cat si pentru motociclete si diferite echipamente/utilaje, iar in curand va lansa si propria solutie de finantare imobiliara.

201 comentarii

geo 14 noiembrie 2014 - 11:34

Sunt intradevar tepari !!! Am achitat avansul pt un autoturism ,urmand ca in maxim 10 zile sa mi se livreze masina , dar a trecut mai bine de o luna si nu mi s-a livrat nimic ! Am cerut avansul inapoi si l-am primit in aproape doua sapt…in doua rate ,daca e posibil asa ceva !! Fugiti de ei cat puteti …

Reply
Ionut 2 aprilie 2017 - 11:08

Geo te rog contacteaza-ma. Cum ai reusit sa iti recuperezi bani? A fost pe cale amiabila sau ai apelat la avocati?

Reply
csibi 10 iunie 2017 - 08:57

cum ati recuperat avansul?

Reply
Geo 20 septembrie 2018 - 14:09

Buna, abia acum am mai intrat aici si am vazut mesajul. Sper ca ai reusit sa iti recuperezi banii. Eu am reusit dupa ce I-am amenintat ca le fac plangere penala, chiar am formulat plangerea si I-am dat-o acelui Paul, care este director acolo si I-am explicat foarte clar unde anume voi trimite plangerea, mai mult decat atat, am facut sesizare si catre Anaf, pentru ca la vremea respectiva nici factura de avans nu am primit,cu toate ca banii I-am virat in cont. Tin minte ca imi tot trimite formulare de ordin de plata online, facute prin BRD, ca sa imi dovedeasca ca mi-au resituit banii in cont si toate erau fara acoperire. Am facut sesizare si la Brd. Intr-un final, dupa ce m-a umilit si mi-a spus ca sunt un client netrebnic, acel Paul a binevoit sa imi depuna personal banii in cont, in doua transe,asa cum am precizat. I-am verificat atunci si in recom si aveau datorii uriase la stat..

Reply
Stanciu ovidiu 22 ianuarie 2018 - 20:37

Pentru mine, sincer , nu au fost țepari… chiar deloc! Am o mașina de la cesiune de 1 an jum și nu am avut nici măcar cea mai mică problema… sunt oameni cu care te poți înțelege … am și alți prieteni care au achiziționat mașina de la el și nu au fost probleme

Reply
Laur 25 ianuarie 2018 - 22:15

Tepari. Le-am dat celor de la cesiune.ro auto-house 10.000 de euro si de 3 luni nu raspund la telefon sau cand raspund d se fac ca nu inteleg. Au încercat să ne distraga atenția cu alt auto si apoi iar nu raspund si tot asa. Le fac plângere penala, sunt niste excroci ordinari. Deja au apărut și alte cazuri la Inspectorul PRO TV. Ianuarie 2018

Reply
pirvu emiliana 13 februarie 2018 - 17:17

SI CARE E TEAPA ASTA CARE O SPUI CU ATATA DREPTATE DOMNULE GEO!????CE TEAPA TIA DAT CA AI PRIMIT BANII INAPOI ?????

Reply
oana 23 octombrie 2015 - 16:26

a mai avut cineva probleme cu cesiune.ro?

Reply
Alina 8 iunie 2017 - 16:47

Da,eu

Reply
filip anca 11 iulie 2017 - 15:47

Da noi am avut probleme!cum putem sa luam legătură poate ne unim și facem ceva!!!

Reply
tom 2 noiembrie 2015 - 20:48

Din pacate trebuie sa subscriu la ce se scrie mai sus.
Sunt tepari.I
Incaseaza avans pentru masini si uita sa le livreze.
Personal nu recomand sa faceti afaceri cu aceasta firma.

Reply
popa 22 aprilie 2017 - 21:28

Fugiti de ei cat puteti, sunt niste tepari ordinary in frunte cu (…) Pau; Stancu.Ar trebui sa ne unim mai multi si sa mergem peste acest dobitoc sa il scoatem in suture afara. (editat de 0-100.ro din cauza limbajului)

Reply
Alina 8 iunie 2017 - 13:34

Am si eu aceeasi problema….cum fac sa-mi recuperez banii?

Reply
Alina 8 iunie 2017 - 16:48

Si eu am avansul la ei…ati rezolvat problema?

Reply
Popa 12 iunie 2017 - 12:11

Din pacate nu mi-am recuperate nimic de la ei.Haideti sa ne unim mai multi sa deschidem un proces penal pe numele lui (…) Paul Stancu. (editat de 0-100.ro din cauza limbajului)

Reply
csibi 14 iunie 2017 - 22:40

in aceasi situatie sunt si eu cu avansul dat.

Reply
filip anca 11 iulie 2017 - 15:44

Și noi am pățit la fel !Am plătit 5000 de euro și nu am primit mașină! Hai feti sa facem ceva!

Reply
filip anca 11 iulie 2017 - 15:46

Cum trebuie făcut? Hai sa facem ceva!noi I am dat și în judecata și a câștigat tot el!!!deși aveam dovezi ca am plătit avansul !este cumplit!cum putem sa acționăm! !

Reply
Adrian 13 iulie 2017 - 16:14

Cum ati procedat cu judecata?

Reply
Popa 19 iulie 2017 - 10:26

Eu zic sa ne unim mai multi si sa mergem acolo la el la firma sa facem in scandal monstru.Ar trebui chemata televiziunea, politia tot.

Reply
Adrian 19 iulie 2017 - 12:47

Daca sa judecat cineva cu el ,sa scrieti cum ati procedat pentru ca eu am facut acum o plangere penala va rog sa ma contactati la nr tel 0745640886

Reply
Marin N 23 iulie 2017 - 16:50

In urma cu 40 de zile am trimis si eu avansul prin banca ptr o masina,urmind ca in termen de 30 de zile sa primesc masina si nici in ziua de azi nu am primit masina,nici lamuriri,nici cind si cum o sa o primesc. Sun la ei si nu-mi mai raspunde nimeni.Trebuie sa ne unim si sa megem la ei sa ne recuperam banii oameni buni !

Reply
Popa 30 iulie 2017 - 09:58

Si eu am plangere penala impotriva lui, dar pana se va ajunge la tribunal probabil ca o sa merg peste el la birou si o sa ii crap capul si o sa imi asum totodata acest lucru.Nu se poate (…) sa ne fure pe toti si nimcni sa nu fca nimic iar (….) el sa vanda masini in continuare si sa fie liber. (editat de 0-100.ro din cauza limbajului)

Reply
Adrian 31 iulie 2017 - 20:26

Trebuie pus la stiri!!!!

Reply
Popa 2 august 2017 - 10:49

Da asa este at trebui facut ceva sa ajunga la stiri sa afle toata lumea de furturile si de evaziunea pe care o face si asa poate se autosesizeaza si cine trebuie.

Reply
Adrian 3 august 2017 - 11:37

Trimiteti un email la o televiziune si ei vor rezolva problema!

Reply
MARIN.N 7 august 2017 - 11:23

DE 60 DE ZILE AM PLATIT 5000 EURO AVANS PTR O MASINA SI DE ATUNCI NU MAI RASPUNDE NIMENI LA TELEFON.AM SUNAT CU ALT NR SI CIND LE SPUN CINE SUNT IMI INCHID TELEFONUL. AM STABILIT CU CITIVA DINTRE PABUBITI SA MERGEM LA BUCURESTI,AM VORBIT SI LA TELEVIZIUNI,NE SPRIJINA SI POLITIA.CEI CARE DORESC SA VINA CU NOI LA BUCURESTI VA ROG SA LASATI AICI UN NR DE TELEFON

Reply
Adrian 9 august 2017 - 23:26

Sunt tepari! Si din pacate lucreaza in continuare fara nici o retinere! Singura solutie este televiziunea.

Reply
Adrian 12 august 2017 - 17:28

In aceasi situatie sunt si eu din martie ,din pacate nu pot veni la bucuresti dar daca e nevoie pentru o declaratie sau ceva de gen,pot sa va ajut tel:0745640886

Reply
Cristina 17 august 2017 - 21:47

A primit cineva pana acum vreo mașina prin aceasta procedura a lor ? A finalizat cineva vre-un contract, sau toată lumea a dat avansul si nu a primit nimic decât o hârtie ?

Reply
Marin N 18 august 2017 - 22:17

Din pacate societatea aceasta functioneaza mai departe,ia bani de la oameni si nu da nimanui masina.Eu si inca 2 persoane am depus plingere penala la procuratura joi 17.08.2017 Am vorbit la televiziune si ne asteapta sa ne ducem mai multi la Bucuresti,atunci cind ne vom putea intilni mai multi. ATENTIE !!!! Cei de la Cesiuni,ro se pot infiltra printre noi sa afle ziua exacta cind mergem la ei si isi vor lua liber 2-3 zile si vom merge degeaba.Cei care vor sa vina la Bucuresti,sunt rugati sa lase aici nr-ul de telefon si ii vom conctacta noi. Suntem pina acum 6 pagubiti. Asteptam cit mai multi sustinatori.

Reply
popa 22 august 2017 - 16:22

Din pacate sunt foarte multe plngeri penale impotriva (….) lui Paul Stancu si totusi acesta e liber si nu se intampla nimic, ba mai mult fura si prosteste oameni in continuare.Si eu ma alatur acestui grup si va sustin cu tot ce este nevoie pentru a il vedea pe acest (…) Paul Stancu la puscarie. (editat de 0-100.ro din cauza limbajului)

Reply
MARIN.N 24 august 2017 - 13:30

un nr de tlf sau o adresa de fbk,e-mail domnul Popa ca sa va conctactam ?

Reply
popa 24 august 2017 - 21:16

0723338630

MARIN.N 28 august 2017 - 12:13

Am sunat la nr de mai sus domunule Popa si cine a raspuns,a spus ca e nr gresit.

Popa 4 septembrie 2017 - 10:26

Mai incercati odata , numarul e bun.

Stanciu ovidiu 22 ianuarie 2018 - 20:40

Eu am dat avansul , și am primit și mașina … am și prieteni care au finalizat ctr cu ei fără probleme

Reply
popa 2 octombrie 2017 - 11:44

A mai recuperat cineva ceva de la acest individ? (editat de 0-100.ro din cauza limbajului)

Reply
ANNA 23 octombrie 2017 - 21:30

O firma cu multi oameni inselati ! Nu faceti greseala pe care am facut-o noi. Cunosc 10 persoane care au fost inselate de cesiune,ro cu sume intre 3000 euro si 12000 euro

Reply
Adrian 24 octombrie 2017 - 16:11

Din pacate sunt foarte multi inselati!Prin lege se poate cere insolventa acestei firme!

Reply
ANNA 26 octombrie 2017 - 15:37

Este acum o adresa de fbk CESIUNE INSEALA unde puteti gasi informatii despre firma CESIUNE.RO care inseala lumea. Le ia banii de avans si nu mai raspund la telefon,sau te amina pina in pinzele albe. Am vazut ca firma are cont in Bulgaria si e clar ca nu ai ce sa mai iei inapoi dupa ce platesti avansul.

Reply
mihai 9 noiembrie 2017 - 21:12

Omul acesta va plati tot pe pamantul asta tot raul facut.Pacat ca nu se gandeste si la copii lui!! Pe mine m a inselat cu peste 10.000 euro.Dumnezeu e mare ne va ajuta sa l ingenunchem pe acest om😈😈😈

popa 17 noiembrie 2017 - 11:17

Au facut ce au facut si au inchis contul de FB. Oare cata lume mai are de suferit (editat de 0-100.ro din cauza limbajului)? Si in continuare el fura si prosteste lumea fara sa i se intample nimic.

Reply
Nimeni de nicaieri 11 decembrie 2017 - 20:54

Ce ati mai facut cu aceasta firma ? Sunt curios pentru ca as vrea sa apelez la serviciile lor

Reply
Nimeni de Nicaieri 12 decembrie 2017 - 20:43

Fugiti de ei mancand pamantul!!! Nu dau banii inapoi si nici masina! Nu o sa mai dati de ei dupa ce platiti avansul

Reply
Anna 15 decembrie 2017 - 01:43

Suntem un grup de 18 persoane,care peste 2 vile,suntem invitati la televiziune,sa spunem fiecare,cum si cu cit am fost inselati de cesiune.ro. Incepe hora! Va tin la curent….

Reply
adrian 16 decembrie 2017 - 21:05

A sosit momentul sa raspunda pentru faptele lui!!!!!!!!!!!!!!!!

Sfarsitul 18 decembrie 2017 - 23:23

CESIUNE.RO ESTE O GRUPARE INFRACTIONALA CONDUSA DE STANCU PAUL ALEXANDRU CARE ARE DEJA ZECI DE PLANGERI PENALE SI DOSARE PE ROL. NU SCAPATI!

Reply
Mardare 24 decembrie 2017 - 20:35

Buna!Din pacate si eu am fost tepuita de aceasta firma cesiune.ro.Am platit un avans de 15000 euro si dupa 3 luni si cu mari interventii,patronul Paul Stancu,mi-a dat o masina,nu cea pe care,am solicitato.Nu am nici un act ptr masina aceasta.Nu pot plati factura lunara.Sunt intr-o sitatie foarte f rea.De cite ori am sunat la ei,nu-mi raspund.Am fost la sediul laBucuresti 200km si mereu ma amina. Am depus plingere penala la procuratura si astept sa se faca dreptate.In situatia mea si mult mai grava,cunosc 20 de persoane.Stiu ca se lucreaza la o emisiune tv pe aceasta tema. NU DATI BANI ACESTOR EXCROCI !!!! MAI NOU SA FACUT O PAGINA DE FACEBOOK CESIUNI TEAPA UNDE VETI GASIT MULTE COMENTARII SI PROBE DESPRE ACESTI EXCROCI.

Reply
Mardare 27 decembrie 2017 - 17:58

Este acum un grup pe facebook CESIUNE.RO INSEALA unde sunt comentarii si postari a unor inselati de CESIUNE.RO

Reply
Cesiune 27 decembrie 2017 - 18:22

Scrieti in Grupul Cesiune.ro Inseala

Reply
Mardare 29 decembrie 2017 - 22:53

PAUL STANCIU 0758300300

Reply
Iulia 26 ianuarie 2018 - 15:03

Domnule Mardare sau cum va numiti, adica in prezent conduceti o masina data de cei de la Cesiune dar ati facut o plangere impotriva acestora? Intreb doar…

Reply
Intuneric 30 decembrie 2017 - 02:57

Paul Stancu Alexandru este administratorul firmei Cesiune.ro Auto House SRL CIF 35036902 J40/11586/2015 cu sediul social la Str. Ciocarliei 20 Sectorul 2 si punct de lucru sau de comis infractiuni grave care se pedepsesc conform Codului Penal pe Bd. Dacia nr. 22

Aceasta grupare de criminalitate organizata nu se va mai bucura de multe zile in libertate.

Reply
teapa 30 decembrie 2017 - 15:53

De ce nu raspundeti domnule Paul aveti dreptul la replica!!!!!!!!! Va e frica?!!!!

Reply
Mardare 3 ianuarie 2018 - 19:24

Am facut 3 facebook-uri CESIUNE.RO INSEALA, CESIUNE.RO TEAPA SI GRUPUL CESIUNE.RO TEAPA. Toate 3 au fost raportate si inchise de Paul Stanciu. Eu i-am dat avans 15000 euro si nici macar astazi dupa 7 luni,nu am primit masina Mercedes,pte care am platit avans. Paul Stanciu,ma tot minte si mi-a dat o alta masina,nu mercedes,fara nici un act si ma tot mint de fiecare data cind merg la el la Bucuresti

Reply
dodoi 4 ianuarie 2018 - 17:51

deschide un blog! E mult mai greu, daca nu imposibil, de inchis de altcineva decat autorul. Singura solutie ar fi sa te dea in judecata si sa te oblige sa-l inchizi.

Reply
Popa 8 ianuarie 2018 - 08:35

Ar trebui sa ne adunam cat mai multi si sa mergem peste el la Buc. Stand doar aici nu vom rezolva nimic.

Reply
Mardare 11 ianuarie 2018 - 16:45

Paul Stau in curind va fugi din tara.Este cautat de citeva televiziuni si de multi inselati.

Reply
Dana 22 ianuarie 2018 - 20:45

In Noiembrie am virat 19 000 EUR , avans la o masina si nu mi au mai raspuns la telefon. I am dat in judecată si aștept ce va urma. Incredibil !!!!!.Mai au un birou pe Știrbey Vodă.

Reply
PeViata 22 ianuarie 2018 - 23:42

(editat de 0-100.ro din cauza limbajului) Paul Stancu de la cesiune.ro si gruparea lui de crima organizata o sa aiba o surpriza.

Au aparut si la pro tv astazi

https://stirileprotv.ro/stiri/inspectorul-pro/a-platit-15-000-euro-pentru-un-mercedes-gasit-pe-un-site-ce-a-patit-6-luni-mai-tarziu.html

Reply
Elena 23 ianuarie 2018 - 17:47

Eu am fost mulțumită de serviciile cesiune ! Am cumpărat de la ei o mașină , am terminat de plătit ratele și chiar am schimbat-o de atunci. Și cunosc și alte persoane care au cumpărat de la ei și a fost totul in regulă..

Reply
Nelu 23 ianuarie 2018 - 18:16

Din ce localitate sunteti?

Reply
Elena 24 ianuarie 2018 - 14:56

Normal ca apar si multumitii ! Si nu cred ca sunt singura.. Oricum pe jurnalisti ii interesseaza mai mult latura negativa si partea senzationala ! Valabil pentru multe alte stiri. Am fost uimita sa vad firma la stiri. acum fiecare cu experienta lui… But stay chill ca nu am chef de intalniri sau aparut pe la Tv.. 😉

Reply
Nelu 23 ianuarie 2018 - 18:18

Curios dupa toate cele intamplate apar si multumitii!!! Asta da gluma!!!

Reply
Mihaela 23 ianuarie 2018 - 20:53

Imi schimb masinile de 7 ani la cesiune, intradevar au mai fost intarzieri, dar la fiecare livrare, a stiut sa compenseze si sa fim multumiti! Eu zic sa mai aveti putina rabdare si sa va urmati interesul, nu sa va puneti singuri bete in roate,ne faceti rau si noua cu , contracte in derulare si dumneavoastra pt ca daca nu vor mai avea clienti vor intra in insolventa si se vor recupera banii, din ce in ce mai greu. Va da pro tv-ul banii inapoi? Tot de la ei ii veti recupera, asta pot sa v-o garantez!

Reply
Nelu 24 ianuarie 2018 - 12:12

Buna, ne pare rau dar dupa un an de zile nu au avut nici bunul simt sa raspunda la telefon , sa ne contacteze.Si in momentul in care l-am contactat pe domnul Paul a vorbit la misto la telefon in loc sa ne dea informatii despre cele intamplate. Spuneti cum ati fi reactionat dvs.?Parerea mea este ca trebuie sa raspunda pentru faptele lui,sa folosit de banii nostrii fara nici un drept! Trageti concluzii!!!!

Reply
Stanciu ovidiu 24 ianuarie 2018 - 16:38

Au apărut acum oameni multumiți , pt ca după ce am văzut articolul, am căutat și eu sa văd… nu știu ce probleme au avut unii dar, eu chiar am fost mulțumit … întârzieri , de exemplu au existat și din partea mea, am întârziat cu ratele , și am găsit doar înțelegere la cesiune .

Reply
Andreea 24 ianuarie 2018 - 22:58

Am luat multe masini in leasing de la acesta firma si mi au dat dovada de seriozitate am primit mereu masinile la timp ba chiar m au asteptat si cu banii . Sunt si voi fii in continuare client .

Reply
Viorel 24 ianuarie 2018 - 23:19

Hai ma ca sunteti 3-4 persoane care comentati si spuneti numai balarii…eu am de 5 ani contract cu cesiune si este a 3 a masina care o schimb..ori sunteti concurenta pe piata a lui cesiune ori sunteti forumari d aia care scriu doar ca sa scrie ceva si comenteaza oriunde doar ca sa comenteze…va dati numere de telefon aiurea între voi deci clar sunteti “maxim de seriosi”
Ps. Tipic romanesc doar vorbiti ca sa vorbiti…baaa mergeti maine la 7 la munca bagativa la somn ca o sa va planga copii de foame daca lipsiti de la servici

Reply
Nelu 25 ianuarie 2018 - 13:55

Ce sa-ti explic de acea sunt 10 plangeri penale!!!Nu vorbiti fara sa stiti situatia clara ! O sa vedeti si rezultatul!!

Reply
Deaconu gabriel 25 ianuarie 2018 - 15:36

Sincer nu am avut nici o problema si sunt la a 3-a masina. Am făcut si retur la una si încă nu se făcuse anul si mi-a returnat tot avansul. Eu am găsit cesiune .ro pe net si m-am dus la ei la birou fără prea multe speranțe. A fost foarte simplu. Am plătit avansul si cu o întârziere de doar 2 zile mi-a ajuns masina. Contractul care îl am acum e in derulate deja de un an si nu am acut nici un eveniment neplăcut. Nu știu ce sa zic de comentariile voastre? Sa fie rea-voința sau sunt făcute fără fond????

Reply
Virgil 25 ianuarie 2018 - 19:04

Nu este nici o rea vointa este doar adevar! Mai urmariti odata stirea de pe Pro tv !Acesti oameni nu sunt nebuni!!!!!!

Reply
Narcis 25 ianuarie 2018 - 15:45

Nu este intr-adevar ,cesiune.ro este o firma serioasa cu un nume castigat pe merit,o firma mare consacrata de mare incredere,cine comenteaza fara macar sa fii intrat in contact cu aceasta firma inseamna ca sunt doar hateri mincinosi care nu au ce sa faca cu viata lor

Reply
Cosmin 25 ianuarie 2018 - 19:00

Nu vorbiti prostii! Adevarul doare?! Asta este realitatea pur adevar! Tepari!!!!!

Reply
Sorin 25 ianuarie 2018 - 20:44

Nu va mai agitati atata legea isi va spune cuvantul! Adevarul va iesi la iveala in curand!!!! Normal ca cei cu contracte sa le fie frica,posibil sa-si piarda masinile!!! Totul depinde de patron cat de repede le va da banii inapoi celor pacaliti!!! Succes!!!!!!!!

Reply
Mihaita 25 ianuarie 2018 - 20:54

Eu nu am avut probleme cu Cesiune.ro,am primit mașina am încheiat contractul mai devreme am primit avansul înapoi ești și înțeles dacă nu ai bani de rata ,dar dacă nu plătești rata 2-3 luni este normal sa încerce firma sa își recupereze bunul ,pentru mine este o firma serioasă și nu cred ca sunt țeparii așa cum se scrie ……

Reply
Viorel 25 ianuarie 2018 - 21:35

Astia care sunteti multumiti unde ati fost pana acum cand pe acest site sa discutat asa de mult , o gramada de nemultumiti. E clar ca sunteti oamenii lui Paul!!!! Nu mai incercati sa induceti in eroare !!!! Filmarea cu camera ascunsa spune tot!!!! Rusine!!!!

Reply
Mihaela 26 ianuarie 2018 - 08:25

Domnul Viorel, dar nu vreti sa ne ofere informatii ,cei care au relatat situatiile acum 3 ani, sa vedem daca situatia a ramas asa sau si-au primit bunul sau banii? Cati dintre dumneavoasta va mai intoarceti aici sa stergeti comentariile dupa ce se rezolva problema?? Cand am fost sa platesc rata, mi s-a demonstrat cu acte, ca firma a avut o situatie grea, ANAF-ul le-a poprit conturile si le-a tras 150 de mii de euro in 3 luni, normal ca au trecut printr un colaps si au intarziat oamenii, cu banii respectivi se puteau duce la bun sfarsit livrarile, de asta dece nu a vorbit PRO -tv ul? Pt ca au trunchiat declaratii, au scos din context in fuga dupa senzational!Daca erau tepari,fugeau din tara, nu faceau sedinte peste sedinte pt a remedia problema si a aduce firma din nou pe linia de plutire, dupa lovitura data!

Reply
Viorel 26 ianuarie 2018 - 14:03

Tot respectul pentru cei aflati in situatia noastra acuma trei ani. Vorbim de ce se intampla de in an incoace,vorbim daca vreti despre situatia in care ma aflu eu. De ce din martie incoace nu ma contactat nimeni sa-mi explice situatia firmei, de ce intotdeaua am fost mintit ?!!!b Banii mei si al altora sunt folositi in continuare fara nici un drept! Nu putem tolera aceasta mega nesimtire, daca vreti “Inselatorie”De ce s-au eliberat ordine de plata neacoperite adica false?! Chiar si filmarea cu camera ascunsa arata nesimtirea dl. Paul, minciuna si tupeul jegos care il are. Nu va suparati asta nu este o scuza, problema firmei cu anafu, el este obligat sa-si faca datoria fata de clienti. Cea ce a facut dl Paul se numeste insalatorie!!!!! Nu mai spun de acte false! Legea va hotara adevarul , si cine se face raspunzator de aceasta situatie creata.Nu te poti juca cu viata si cu banii nimanui. Stiti cate persoane sau inbolnavit datorita acestui caz? Nu ne lasam intimidati de nimeni si de nimic vom merge pana in panzele albe daca e cazu pentru al face pe acest nemernic sa-si plateasca datoriile!!!!

Reply
Stanciu ovidiu 2 februarie 2018 - 20:46

Eu am dat avansul in Decembrie 2016 și in Ianuarie 2017 aveam mașina … adică ma aflu in situația Dvs cu ctr încheiat cu cesiune in ultimele 13-14 luni

Iulia 26 ianuarie 2018 - 14:58

Si eu am achizitionat de aproximativ 3 ani o masina in leasing de la Cesiune si sunt multumita. Am cunostinte care au devenit si ei intre timp, clienti ai celor de la Cesiune si sunt la fel de multumiti . Nu inteleg de ce generalizati??!!!

Reply
Larisa 26 ianuarie 2018 - 15:19

Eu am incheiat un contract de leasing cu Cesiune.Ro, cu un avans de 25% si rata fixa pe toata perioada contractuala, acum de curand am inchis contractul cu aceasta firma de care sunt foarte multumita,a fost foarte avantajos sa lucrez cu ei!

Reply
Adrian 26 ianuarie 2018 - 20:50

De ce nu vizionati filmarea cu camera ascunsa de la Pro tv ? Acolo se vede adevarata fata a dl. Paul Stancu!!!!!!! De ce si pe ultima suta de metri nu ia legatura cu oamenii sa le ceara scuze de situatia creata si sa le inapoieze banii?! Vi se pare normal ce face?!!!!!!!!! Va asigur ca va iesii foarte sifonat din situatia creata!!!!!!!!

Reply
Radu Mihai 27 ianuarie 2018 - 11:22

De ce nu il intrebati pe domnul care l-a filmat cu, camera ascunsa daca si-a primit banii?Si daca i-a primit, de ce nu a anuntat PRO-tv ca s-a rezolvat situatia?Sa intre aici sa scrie, ca pana acum scria… acum de ce nu?

Reply
Adrian 27 ianuarie 2018 - 19:31

Am luat legatura cu domnul de care ziceti ca a filmat cu camera ascunsa, si nu este adevarat ca si-a recuperat banii este o minciuna!!

Reply
Radu Mihai 28 ianuarie 2018 - 00:40

Domnul ,, Popa” aici pe forum sau reprezentantul Antika in viata reala si-a primit banii, dansul a filmat si totusi a lasat declarațiile in picioare! Aceasta știre a fost comandata de una din firmele de leasing mari , care in mod normal recuperau masinile si executau silit clientii care nu mai puteau plati,acum ieșind in pierdere pt ca Cesiune.ro le prelua leasingul celor care nu mai puteau face fata!

Adrian 28 ianuarie 2018 - 21:59

Domnule Paul mai lasati vrajeala si nu incercati sa va acoperiti mizeria si minciuna dand vina cand pe unu cand pe altu , si asa se stie demult ce executati . Mai bine dati oamenilor banii inapoi si ceretiva umil scuze, asta ar fi cea mai buna solutie in loc sa umblati cu cioara vopsita!!!!!

Popa 31 ianuarie 2018 - 16:51

Esti un mincinos mai Paulica mai! Ce televiziune ar fi nebuna sa faca asa reportaj,fara probe clare,a inselaciunilor pe care le-ai facut. Ce sa spui si tu acum ? Asa cum ai declarat si in fata camerei,atunci cind au venit cei de la pro.tv sa-ti ceara un punct de vedere.Ai mintit ca eu si alte persoane inselate de tine,nu au venit sa ceara banii inapoi. ESTI UN MARE,M MINCINOS !

Iulia 27 ianuarie 2018 - 19:48

Domnule, filmarea cu camera ascunsa nu dovedeste nimic! Mare parte din informatiile difuzate nu sunt reale. De ce cel care a filmat si a vrut putina celebritate nu spune daca si-a primit sau nu avansul inapoi???!!!! Ceilalti care comentati negativ, am o curiozitate: de ce nu ati mers la o alta firma de leasing, ca slava Domnului sunt atatea pe piata in momentul de fata?! Raman o sustinatoarea a celor de la Cesiune si consider ca facand o comparatie intre ei si restul, am ales corect!

Reply
Adrian 28 ianuarie 2018 - 10:16

Ma faceti sa rad!!!

Reply
ANNA 30 ianuarie 2018 - 10:27

Iulia este PAUL. Acum vrea sa se salveze.Pozeaza in nevinovat,dupa ce a inselat 100 de oameni.Te paste ani grei de puscarie.Ai multe,foarte multe dosare penale.Ai supravetuit,pina a dat pro.tv-ul pe post reportajul,ptr ca ai fost descoperit.Nu vei mai avea bani sa platesti in stinga si in dreapta,pe oamenii tai,te vei duce in freza mai Paul

Mihai miuta 26 ianuarie 2018 - 21:07

Eu am achizitionat mai multe autovehicule de la aceasta firma si nu am avut probleme chiar si avansurile mi-au fost returnate eu sincer sunt multumit de ei .!!!

Reply
Lili 27 ianuarie 2018 - 00:00

Am dat avansul și am primit mașină, fără nici o amânare și cunosc persoane care au achiziționat mașinii de la ei.Am un contract în derulare și sunt foarte mulțumită de mașină….

Reply
Remus 28 ianuarie 2018 - 15:04

Lili,Mihaele,Iulia,Elena,Larisa,Andreea,Narcis si Diaconu Gabriel, toate aceste comentarii,sub acest nume sunt scrise de oamenii lui Paul Stanciu. Se vede din avion,ca este o facatura sa apere firma cesiune.ro. Voi cei ce ati scris mai sus,ca ati luat masini de la cesiune.ro si ca sunteti multumiti de ei,voi nu ati luat nimic,sunteti niste mincinosi !!!!! Imediat cum ai vazut reportajul de la pro.tv mai Paul,ai sarit cu comentarii in favoarea ta. Unde erati luni in urma,cind aici scria lumea despre cesiuni ca sunt nemultumiti ??? RADU MIHAI = PAUL STANCIU sa stii ca nu am primit nici un ban inapoi de la tine.Am primit doar ordine de plata false. NU MAI MINTI LUMEA AICI !!!!! LA PUSCARIE CU TINE FRAIERE !!!!!

Reply
Mardare 29 ianuarie 2018 - 09:56

Am citit toate comentariile.Este evident ca ne mintiti,toti care ati scris mai sus ca sunteti multumiti de cesiune.ro .Sunteti oamenii sau chiar Paul in persoana.Cum se face ca pina acum nu ati scris nimic aici?Nu mai incerca sa pacalesti lumea,mai Paule penal ce esti!Vei plati ptr tot raul pe care l-ai facut pina acum.Locul tau este la puscarie,nu printre oameni cinstiti.Suntem peste 30 de pagubiti in ultimul an 2017.Aveti chemare la procuratura sectorului 2,eu am vazut hirtia,veti fi adus la audieri cu mascatii de data asta.

Reply
Radu Mihai 29 ianuarie 2018 - 12:46

Domnule Mardare si Remus, noi putem dovedi ca suntem oameni, va dau pagina de facebook, sa vedeti masinile, cereti administratorului site-ului sa ne publice ip-urile!!! Dar dumneavoastra care vorbiti urat si nu duceti o conversatie constructiva , cati sunteti reali? Ca scrieti de pe acelasi ip cate 5 nume diferite!!

Reply
Mardare 29 ianuarie 2018 - 15:40

Conteaza in buzunarul vostru ca suntem mai multi de 30 de persoane pagubite de acest jegos Paul? Te intereseaza pe tine Radu,ca eu am platit 15000 euro din luna iunie 2017 ptr o masina si nu am primit aceasta masina nici azi? Au rost alte explicatii sau detalii?Vorbesti Radu fara sa fii afectat.Dar cred ca te afecteaza rau si te va afecta mult mai rau,ptr ca nu mai poti pacali lumea Radu Mihai = Paul S

Adrian 30 ianuarie 2018 - 17:39

Cazul este urmarit in continuare de pro tv!!!!

Remus 31 ianuarie 2018 - 08:14

Da intradevar este urmarit de ce de la pro.tv. Urmeaza partea a 2-a a reportajului,descoperiri interesante despre cesiune.ro si despre acest Paul S. Pe mine m-au sunat cei de la pro.tv si m-au intrebat daca am primit banii.Este posibil ca Paul S.sa fi fugit din tara,ptr ca nu-l gaseste nici cei de la pro.tv si nici nu sa prezentat la audieri la procurorul de caz. Are peste 30 de plingeri

Stanciu ovidiu 2 februarie 2018 - 20:40

Nu știu de ce sunteți așa vehemenți ? Și totodata foarte suspicioși ? Eu pot spune ca nu sunt Paul, de aceea mi am scris și numele real, stați liniștit ca Dl Paul stancu nu este fugit din țara… in momentul asta , eu am o problema financiară , și am întârziat cu plata ratei și nu am găsit la Dl Paul decat înțelegere. Și toți prietenii mei care au mașina de la cesiune nu au avut nici o problema. Așa ca dacă aveți probleme, luați legătura cu Dl Paul , nu stați sa denigrați omul pe un blog…

Adrian 3 februarie 2018 - 18:14

Problema este ca dl. Paul nu vrea sa vb cu nimeni. Altfel lua legatura cu toti pagubitii si rezolva problema!!!!

Adrian 3 februarie 2018 - 18:21

Ati primit masina?! Sunteti fericit insa noi suntem dezamagiti de situatia creata si nu putem trece cu vederea peste aceasta imensa excrocherie!!!! Inselatorie!!!!!!!

Stanciu ovidiu 2 februarie 2018 - 20:41

Spuneti de ProTv , de parca ProTv ar reprezenta justiția in România… câte știri false se dau la tv … stați liniștiti

Stanciu ovidiu 2 februarie 2018 - 20:48

Faceți afirmații cu pușcăria , ceea ce mi se pare destul de grav… așteptați sa vedeți ce se întâmpla … de ce ați apelat la cesiune și nu V ați dus la alta firma de leasing

Reply
Adrian 3 februarie 2018 - 18:16

Domnule Ovidiu eu cred ca sunteti inafara de spectacol!!!

Reply
Stanciu ovidiu 3 februarie 2018 - 22:56

Nu sunt in afara… eu am un contract in derulare cu cesiune și mi se pare ca se spun foarte multe chestii aici… eu și foarte multi alții suntem multumiți de cesiune și , toate vorbele astea spuse aici nu fac decât sa dăuneze tuturor, pe piața sunt peste 650 de masini in leasing de la cesiune … pt mine din asta denota faptul ca cesiune este o firma serioasă …

Slagiana 2 aprilie 2018 - 13:06

Buna ziua, ce contract aveti dvs cu cesiune in derulare? Ati verificat si masina? Stiti oare ca dansul livreaza masini care nu-i apartin si care sunt luate de cunostinte de-ale lui prin leasing operational fara macar sa existe dreptul de a deveni proprietar? Masinile trebuie returnate la final… daca ajung la final… asta daca nu sunt luate cu asalt de proprietarii de la leasing. Unde va e multumirea? Ca platiti o chirie pt folosinta? Stiati asta?

Mihaela 4 februarie 2018 - 04:09

Domnule Adrian, dupa cum am scris si mai sus, daca conturile fimei au fost poprite de Anaf si au fost luati aproape 200 de mii de euro, bani care erau necesari pentru livrari, asta inseamna ca aceste om este de rea vointa?Daca era cu adevarat sarlatan , nu punea la vanzare, masinile pe care firma pe detine in stoc si ar trebui sa le dea in leasing,cash pe Autovit! Eu vad ca omul chiar se straduieste sa remedieze situatia !! Plus ca nu l-am gasit nicaieri in TOP300 milionarii Romaniei… acolo ar fi trebuit sa fie , daca ar fi sa ne luam dupa PRO TV care zice ca sunt sute de pagubiti!!!Numai prin asta se vede cat s-a distorsionat adevarul!!! https://www.autovit.ro/anunt/mercedes-benz-s-500-ID7GquH5.html Si nu e singura masina pusa de ei la vanzare, cash!!!

Popa 6 februarie 2018 - 11:43

Mihaela si Paul Stanciu = cesiune.ro { Paul S } Vorbiti aici numai minciuni. Cine va mai poate crede? Incercati sa va salvati pielea.Cine va mai da bani,dupa ceea ce a difuzat televiziunea si dupa ce aceste discutii sunt publice ????? Va amagiti !!! NIMENI NU E TIMPIT SA VA MAI DEA MACAR UN SINGUR LEU !!!! V a asteptati sa incasati de la altii,ca sa ne returnati noua banii ? Altfel veti merge la puscarie. Apropo ! Nu trebuie sa fii in top 300 ca sa fii un tepar de duzina. Vad ca nu amintiti nimic de conturile din Bulgaria pe care le aveti. Cum am putut sa va reziliez,eu personal contractul CESIUNE.RO cu AUTOVIT si OLX ,daca nu ar fi fost adevarat ca inselati populatia,fara sa fi avut dovezi ??? De aceea nu mai poti pune anunturi pe firma si pui pe persoana fizica.mai PAUL !!!

Stanciu ovidiu 6 februarie 2018 - 21:42

Buna seara, țin sa va anunț ca astăzi am fost la Dl Paul și am discutat cu dumnealui … de fapt, aveam o Intarziere de aproape 3 rate , am achitat una și am plecat cu mașina mea de acolo… Dl Paul ma sprijinit și m a înțeles… și sunt convins ca așa va fi și de acum încolo. Va transmit faptul ca Dl Paul nu este fugit și nu se ascunde de nimeni , eu am discutat cu dumnealui și ieri și astăzi fata in fata… nu inteleg de ce scrieți aici și nu va urcați in mașina și mergeți la biroul din piața romană ? De multe ori l am găsit pe Dl Paul acolo și la ora 21-22… sta cam 14 ore pe zi acolo… toată lumea îl poate găsii acolo și , sunt sigur ca nu este deloc reticent in a rezolva problemele … eu , de exemplu am cu cesiune ctr nr 584, voi ce ctr aveți?
Ceea ce nu înțeleg este de ce va căutați dreptate pe forumuri și nu mergeți la birou sa Rezolvați problemele ,cum se rezolva , ca între oameni . Eu încă o data va spun ca am găsit mereu înțelegere la Dl Paul. Dacă e sa o luam așa , și eu am problemele mele ca și persoana juridică , am lucrat pt sectorul 5, sectorul 6 , societăți comerciale și am bani , munciți ,de aproape 1 an neincasati, unde sa ma plâng și eu? Exista vre un forum ceva? Eu merg la ei încercând sa rezolv problemele cum se rezolva…. nu stau sa îmi fac dreptate pe forumuri… va dati seama in ce situația ma aflam ? Puteam pierde mașina , și am de încasat destul de multi bani… poate 10 masini ca a mea… dacă nu gaseam înțelegere la cesiune probabil pierdeam banii dati pana acum pe mașina !
Așa ca fraților , mergeți și vb cu Dl Paul… daca într-adevăr aveți probleme cu dumnealui, daca doriți , va las nr meu și puteți sa ma sunati și va conduc eu la dumnealui , fără nici o problema!
Dacă nu, nu mai denigrați și nu mai scrieți pe forumuri .

Remus 7 februarie 2018 - 20:24

Ne faci sa ridem in hohote mai ovidiu stanciu. Ha!Ha!Haaaaa!!!!!! Esti penibil rau!!!

Stanciu ovidiu 8 februarie 2018 - 17:46

Dacă îmi spui de ce sunt penibil, te cred… dacă nu… nu ai dreptul sa comentezi fără dovezi… eu nu cred așa ceva, și sincer am foarte mare încredere in Dl Paul

Stanciu ovidiu 8 februarie 2018 - 11:10

Ma bucur când văd ca v ați oprit cu denigrările, dacă nu m a contactat nimeni pentru a îl duce la Dl Paul , înseamnă ca nu are nimeni nevoie , va mulțumesc

Adrian 8 februarie 2018 - 17:55

Buna , dl . Ovidiu cine sunteti dumneavoasta, in ce calitate?! Pentru a ne duce pe noi la dl Paul?!!!! Nu credeti ca vorbiti absurditati?!’Avem noi vreo datorie fata de dl Paul sa dansu fata de noi?!!!!!!! Cum am mai spus si altadata eu cred ca dl. Pail trebuie sa ia legatura cu noi si sa-si rezolve problemele pentru ca trece timpul si nu o sai mai acceptam sumele datorate fara alte cheltuieli si dobanzi!!!!!!! Deci va mai repet odata sa intelegeti nu noi suntemi datori ,ci dl. Paul sau daca nu el asociatii firmei. Sa fie barbat si sa-si asume responsabilitatea!!!sau sa zicem greseala care a facuto!!!!!! Sau poate lui ii va placea sa fie purtat la politie in toate orasele din tara!!! Daca este assa corect cum spuneti de ce nu actioneaza rapid ca sa poata ramane curat! Si sa va mai spun ceva pe nimeni nul intereseaza ca el a platit amenzi la anaf asa cum spuneti!!!! El trebuie sa-si faca datoria fata de clienti, atat!!!!si nimic mai mult! Sper sa intelegeti ce vam scris si sa nu mai interveniti cu tot felul de prostii.Daca vreti sa ajutati pe cineva acela este dl. Paul,!!!!pe el trebuie sa-l faceti sa inteleaga ce datorie are el fata de clenti!!!! Sper sa intelegeti si sa-l faceti pe dl. Paul sa inteleaga ce are de facut. Nu are rost sa comentam si altedetalii, cred ca am fost destul de explicit.!!!!!!.,

Remus 9 februarie 2018 - 13:29

Mai fermecatule de stanciu ovidiu,ce treaba ai tu in toate astea? Esti tu pagubit? Ai fost tu tepuit de javra de paul? Ia mars si nu te mai tot baga in seama pe aici !

Stanciu ovidiu 10 februarie 2018 - 10:47

Limbajul folosit de Dvs , lasă foarte mult de dorit … eu nu am fost țepuit de Dl Paul, eu colaborez cu dumnealui… dar sincer ma irita fff tare faptul ca denigrați o societate și un om pe acest forum… eu nu cred ca cineva merge la birou la cesiune și nu este primit in birou de Dl Paul, care din câte am văzut , mai are un pic și sta NON stop la birou… doar atât . Eu am vb cu Dl Paul de fiecare data când am fost la birou… eu va rog sa va măsurați cuvintele când vorbiți la adresa mea.

Popa 11 februarie 2018 - 08:30

Stanciu Ovidiu tie chiar nu iti este rusine sa tii in brate un om din cauza caruia sufera atata lume? Ba baiatule daca esti atat de multumimt de serviciille lui Paul Stancu sa fii sanataos dar nu te mai baga si nu mai comenta si nu mai tine in brate o javra de om care nu stie sa faca altceva decat sa minta.Cum mama dracului pana cand nu a fost acel reportaj la PRO nu a scris nimeni aici cat de multumimt este de Paul Stancu si deodata toti fericitii din tara asta au venit sa ne spuna noua celor pagubiti ca vai ce om deosebit este acest infractor ? Asa ca Stanciu Ovidiu desi toti stim cine esti si ce hram porti, du-te nene si lasa-ne in durerea noastra si fii fericit alaturi de Paul Stancu acum cat se mai poate pentru ca sincer iti spun nu mai dureaza mult si ceva se intampla.

Remus 11 februarie 2018 - 22:58

Vezi-ti de drum mai stanciu ovidiu.Crezi ca nu se vede ca esti Paul ? Incerci cu disperare sa te aperi,sa te salvezi.Ne crezi asa incuiati la minte?Esti penibil rau!Cine crezi ca mai crede ce spui aici?Ai inceput sa postezi pe autovit in nume personal,dupa ce au reziliat contractul cu tine cei de la olx-autovit,contractul cu cesiune.ro.Incet te ingropi pina peste cap.Locul tau este la puscarie !!!!

Mihaela 11 februarie 2018 - 16:33

Ce pretentii mai puteti avea la asemenea oameni cu un asemenea limbaj? Am subliniat de atatea ori modul de exprimare al acestui domn, dar vad ca nimeni nu ia nici o masura pe acest site! Ni se modereaza comentariile dar se permite sa se foloseasca de catre acest domn sub diverse pseudonime , un limbaj suburban! Si dupa mai ziceti ca de ce nu va suna nimeni? Pai daca aici folositi un astfel de limbaj….. cred ca isi imagineaza toata lumea ce fel vorbiti la telefon! Si vreti sa se ajunga la o rezolvare? Toata lumea vede ca, comunicarea este deficitara si de aia s-a si ajuns aici!

Adrian 12 februarie 2018 - 10:17

Nu mai scrieti prostii,adevarul este prezentat de pro tv si daca mai vreti sa vedeti va putem dovedi cu documente,emailuri,convorbiri , etc!

Remus 11 februarie 2018 - 23:03

Lasa-l domule Adrian,se vede din avion ca omul incearca sa se salveze.Considera ca dupa reportajul de la pro.tv lumea il mai crde si ca o sa-i mai dea cineva bani,ptr masinile lui fictive.Un tepar ordinar !!! Se va duce la puscarie !!!!

Stanciu ovidiu 12 februarie 2018 - 12:15

Se vede ca nivelul intelectual și genul de limbaj folosit lasă fff mult de dorit , eu sunt o persoana normala … care are un ctr cu cesiune, firma de care sunt mulțumit , și încă o data va spun ca nu sunt Paul …

Mardare 12 februarie 2018 - 16:45

Voi care il tot laudati pe Paul aici,nu sunteti in masura sa ne contraziceti,nici macar cu un singur cuvint.Nu sunteti in situatia noastra inselati si plimbati pe drumuri.Va rog frumos sa va abtineti al mai lauda pe acest infractor Paul.Si asta o faceti,doar de cind au fost difuzate stirile pro tv.Pina atunci,nu a zis nimeni nimic,nimic.Va-ti trezit asa dintr-o data,aparatorii acestui infractor.La puscarie ii este locul.

Stanciu ovidiu 13 februarie 2018 - 07:18

Stimate domn Mardare, eu nu laud pe nimeni…. eu spun atât , nu am fost înșelat de Dl Paul Stancu… eu , sunt un om care nu prea intra in polemici , mai ales pe forumuri, dar sa văd așa ceva…. nu am putut sa ma abțin

Mardare 13 februarie 2018 - 10:52

Abtine-te ca este mai bine mai ovidiu mai !Se vede de departe ca esti o persoana pusa sa scrii aici.O lungesti aiurea,nu are nici-o logica ceea ce faci.

Stanciu ovidiu 14 februarie 2018 - 09:05

Mai nene ,eu am spus cum Ma numesc ,mi-am dat numărul de telefon !! Ieșiți la luminaaaaaa,anonimilor care bateți câmpii aici de pomana !!! De ce va bateți joc de un om câte muncește 14 ore pe zii ??? De ce va bateți joc ? Ieșiți la lumina sau opriți-va !! Solicit prin prezenta domnule Adi Mitrea / administrator NewPress Srl / prioritar al acestui forum Ștergerea de îndată a acestor comenturi fără proprietar !!!

Popa 17 februarie 2018 - 07:35

Ti-ar placea tie sa se stearga tot ce se scrie rau aici dar din fericire asa ceva nu se poate.Aici nu este pe facebook sa poti sa stergi tu comentarii sau sa inchizi pagini.

Stanciu ovidiu 14 februarie 2018 - 14:23

IMG_8197.JPG

Mardare ,popa, remus, …. iesiti la lumina !! Hai ,draga domnule, ca e calr ca sunteti doar o singura persoana ,iesiti la lumina !iata oferta mea, iata masina mea, vreti sa va dau si buletinul meu ?

Stanciu ovidiu 14 februarie 2018 - 09:07

Ce va e e neclar ? Ca S-a blocat ? Cu banii ? Se încurca ele tari între ele darămite o societate normala fără linii de credit in spate cum e cesiune.ro !!! Ca ajuta atâta lume din țara asta ,nu scrie nimeni ! Stați așa ca o sa între si lăutarii sa scrie ,toți au masini de la Cesiune.ro !! Toți !!!

Stanciu ovidiu 14 februarie 2018 - 09:10

https://www.listafirme.ro/top_2017/diploma_3030405.htm

Asta cum vi-o explicați dragi Aratatori cu degetul ????

A raportat și absolut tot la statul roman … de aici, și locul 3 pe țara

pirvu emiliana 13 februarie 2018 - 17:12

BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA SAU DOAR UNUIA SINGUR CA DUPA CUM SE COMENTEAZA AICI EU CRED CA RAUTATEA ARE MULTE IDENTITATI FALSE..MARIN VASILE ION SI ASMD…NUMELE MEU ESTE PIRVU EMILIANA SI AM O MASINA LUATA IN LEASSING DE LA DOMNUL PAUL DE 23 DE LUNI SI VREAU SA SPUN DECAT CA ….ACEST OM NU A PROFITAT CU ABSOLUT NIMIK DUPA URMA MEA SAU AL ACESTUI CONTRACT INTRE MINE SI EL DE LEASSING…NU STIU CAREI CONCURENTA AICI SI CE CASTIG AVETI CU RATATEA ASTA DAR POT SA VA SPUN ATAT……..DACA NU AVETI MASINI SI VA DORITI UN BOLID DE CALITATE SI SIGUR CAND PLECI LA DRUM CU FAMILIA …APELATI LA FIRMA CESIUNE BAIETI CA AU MASINI DE NU TREBUIE DECAT SA FACETI PLINU SI SA PLECATI LA DRUM…….RUSINE ACESTUI PERSONAJ CARE VB ATAT DE RUSINOS SI ARE ATATEA CONTURI FALSE SI DENIGREAZA ACEST OM…

Reply
Cristi 13 februarie 2018 - 17:36

Am început excelent… Aprobare rapida, plata efectuata… așteptam livrarea. Și a întârziat… vreo doua luni… Nervi, îngrijorare, tot tacâmul! Am reușit, într-un final, sa vorbesc personal cu Paul Stancu… mi-a părut rău că nu am făcut asta de la început… Ne-am înțeles și astăzi mi-a livrat mașina! Sper sa fie o colaborare de lunga durată și benefica pentru ambele părți!

Reply
Craciun maria adriana 13 februarie 2018 - 18:12

Avem o masina de la aceasta firma de ap 2 ani si nu am avut nici un fel de probleme sunt oamenii foarte intelegatori atat angajatii cat si patronul firmei…nu cred aceste aberatii si minciuni sincer…plus de asta avem foarte multe cunostinte care au luat masini de la ei si nu am auzit sa aibe vreo problema de genu asta…masini bune de calitate fara probleme

Reply
pirvu emiliana 14 februarie 2018 - 16:16

MAI OAMENII BUNI CARE AVETI CONTURI FALSE SI VRETI SA ARATATI ….NISTE CANALII ORDINARE SI SUNTETI PLATITI PT A FACE RAU…ARATATI MA O DOVATA UN FORMULAR O CHITANTA O CV DE LA MANA CU CESIUNE SI CA VA DAT TEAPA SI IESITI LA LUMINA SA VEDEM CARE MINTE SI CARE NU ..EU AM DOVEZI CA NU SUNT FALSA …SUNT SOTIA UNUI MARE MUZICANT CARE NU MIAS PERMITE SA IMI PATEZ IMAGINEA SA FAC ASFEL DE POSTARI…PE SOTUL MEU IL CUNOASTA O TARA INTREAGA SE NUMELSTE …PAUL FANTEZIE SI IMI PERMIT SA FAC ASTA PUBLIC PT CA EU NU INTELEG SI VREAU SA FACETI CUNOSCUT PT CARE MOTIV INTIMIDATII ATATA LUME SA GANDEASCA ASA PROST FATA DE ACEASTA FIRMA ????? AM MASINA SI CONTRACT DE LA CESIUNE CARE REPREZINTA ACEASTA FIRMA A FI O FIRMA DE CREDINTA SUNT CATALOGATII LOCUL 3 PE TARA CA CEA MAI CORECTA SI LOIALA FIRMA AU DPLOMA ATASATA PESTE TOT …CN MAMA DRACULUI SUNTETI DE NE DATI ATATA STRES CA OAMENII ASTIA SUNT (TEPARI) UNDE VA INTEPAT MA DE ATI LUAT ASA FOC😂😂😂

Reply
Sorin 14 februarie 2018 - 22:17

Atunci sunteti o norocoasa , daca urmariti filmuletul de la stirile pro tv acolo veti vedea si dovezi dar va venii momentul in care se va judeca, sunt peste 30 de plangeri penale in toata tara . Dosarele deja sunt aproape incheiate, dl. Paul deja a promit citatii , dar daca nu recunoaste asta e . Nu este mai presus de lege , va rog sa mai cititi si alte declaratii. Daca tastati pe google Cesiune . Ro o sa vedeti ca apar mai multe dezvaluiri chiar impresionante. Deci nu ne judecati daca nu sunteti in situatia noastra. Chiar daca nu ne cunoasteti personal pe unii cine suntem nu ne acuzati pentru ca avem dovezi de toate felurile. Nu defaimam pe nimeni chiar daca unii dintre noi sunt mai vulgari. Pot sa va spun ca sunt mai cunoscut ca sotul dvs in Romania chiar si peste hotare, asi putea face mult rau ! Asa ca ar fi bine sa va abtineti de la comentarii!!!

Reply
Popa 17 februarie 2018 - 07:59

Cand vad atata prostie ma doare capul.Voi toti multumimtii si preafericitii nu va este rusine? Nu faceti altceva decat da-ti dovada de prostie.Paul Stancu este un ESCROC si faptul ca totul a fost facut public il face sa apeleze la tot felul de mizerii (oricum asta ii este stilul) pentru a isi spala imaginea.Paul Stancu stim sigur ca citesti acest blog si ca postezi si tu si prietenii tai aici.Decat sa minti in continuare si incerci cu disperare sa mai salvezi ceva din imaginea ta mai bine ai incerca sa multumesti oamenii pe care I-ai furat.Nu intereseaza pe nimeni nici ca ANAF-ul chipurile te-a furat nici ca esti pe locul 3 intr-un top aiurea facut de o firma care pentru acea diploma cere un comision.Suntem multi care avem societati si stim si noi ca diploma aia este fix egala cu 0.Tot ce ne intereseaza este sa ne recuperam banii.NU vrem nici scandal, nici televiziune, nici nimic, ne vrem banii si atat.TU este singurul vinovat de tot ceea ce se intampla dar nici ca vrei sa faci ceva in sensul asta.
Iar voi toti multumimtii si multumitele care sunteti preafericiti de acest ESCROC pe nume Paul Stancu sa fiti sanatosi si bucurati-va ca aveti masini si ca nu stati sa suferiti dupa banii vostri.Sa veniti sa ne spuneti noua celor pagubiti ca suntem de la firme concurente, ca mintim in conditiile in care noi putem dovedi cele spuse de noi si am dovedit si politiei si procuraturii si protv-ului cu acte ca acest ESCROC ne-a furat si ne-a mintit mi se pare o mare lipsa de bunsimt.
Pirvu Emiliana , cine iti permite tie sotia unui mare muzician( iti dai seama ce mare somitate esti) sa ne jicnesti pe noi si sa ne aduci injurii? Du-te mai sotia marelul muzician si canta la flaut poate devii si tu celebra.
Paul Stancu are datorii la unii din noi de un an de zile si vine cate un are multumim aici sa ne spuna noua cum el a primit masina acum cateva zile.Pe bune? Pai mai corectule de Paul Stancu daca esti atat de corect pe cat spui si spune lumea de ce nu rezolvi problemele din trecut in loc sa livrezi masini zilele trecute?
Esti constient ca te paste puscaria sau mai rau si esti disperat dar singur ti-ai facut-o Paule.

Reply
Sorin 21 februarie 2018 - 14:22

Este vizibil ca paul vrea sa.si salveze pielea si scrie aici el si toti prietenii lui,numai lucruri bune despre cesiune.ro.Aceste comentarii frumos conturate.Si culmea,au inceput sa scrie frumos si sa incerce salvarea firmei,doar dupa ce a aparut reportajul de la pro-tv.Voi care va tot laudati ca ati primit masini si ca paul este un tip ok,va rog sa va vedeti de lungul nasului.Nu sunteti voi in aceeasi situiatie ca si noi,pacaliti si cu banii luati.De cite ori am sunat la paul sau la cesiune.ro,nu mi-au raspuns.Cind am sunat cu un alt nr roxana,a tot spus mereu ca ii va trasmite lui paul si ca ma va suna el.Ceea ce nu sa mai tinut de cuvint,paul nu a sunat niciodata inapopi.Am fost si la el la birou,in bul.Dacia si mereu am fost mintit,ca sa merg acasa ca el in 2-3 zile imi da masina sau banii inapoi.Cei de la pro-tv au fost foarte bine informati,atunci cind au difuzat reportajul.Nu puteau difuza o stire fara sa aiba acoperire,ar fi riscat un proces,cu despagubiri enorme.paul stancu este clar un infractor si in scurt timp va ajunge dupa gratii,acolo unde ii este locul.Eu am fost sunat de la cei de la autovit-olx,unde paul isi facea reclama,am confirmat ca am fost inselat,le-am trimis toate actele doveditoare si in acest fel i-au fost reziliat contractul de reclama.Am vazut ca paul posteaza pe autovit si pe alte situri in numele lui,iar jos scrie ca vinde masini si in leasing. Sigur cei care au vazut stirea pro-tv si cei care citesc aici,nu risca sa mai dea bani firmei lui paul.

Reply
Elena Matei 25 februarie 2018 - 19:02

Elena Matei

Stimate domn Antica este greu sa recunosteti ca v-ati primit banii la sfarsitul anului trecut?😂

Reply
Slagiana 27 februarie 2018 - 19:59

Stimati domni si doamne, am tot citit comentariile dvs si va fac cunoscut faptul ca ASTAZI, 27 februarie 2018, orele 17.45, mi-a fost livrata masina de catre domnul Paul Stancu – cesiune.ro, cu O ZI INTARZIERE DIN CAUZA VREMII! SERVICIILE CESIUNE.RO au fost de 5 stele si doresc sa adresez multumiri pe aceasta cale domnului Paul pentru promptitudine, profesionalism si efortul de a-mi aduce masina la Constanta, eu fiind in imposibilitatea de a ma deplasa! Toata stima, domnule Paul Stancu! Cu consideratie, Slagiana Vesici ( Mangalia).

Reply
Adrian 28 februarie 2018 - 08:54

Da ati fost unul dintre norocosi , eu astrpt de 11 luni!

Reply
Popa 2 martie 2018 - 14:08

Asa este domnule Adrian.Confirm faptul ca doamna din Mangalia,in vara,a luat legatura cu mine si se plingea ca a platit un avans de 15000 euro ptr o masina,iar paul,i-ar fi dat o toyota,fara acte si fara un proces verbal.Doamna,a platit ptr o masina Mercedez,in schimb a primit,o toyota.Era foarte suparaa,spunea ca va merge la paul cu x cu y sa-si recupereze banii. Acum asa peste noapte,dupa ce au aparut stirile la pro-tv,toata lumea se da multumita…. BRAVO VOUA OAMENI BUNI,DAR LASATI-NE IN PACE PE NOI,CEI CARE SUNTEM PAGUBITI !

Reply
Slagiana 2 aprilie 2018 - 01:02

Alarma falsa. Masina a fost luata de cei de la leasing! Actele pt ea erau nule. Rectific mesajul. Inca nu am recuperat nimic.

Reply
Popa 6 martie 2018 - 18:49

Gata s-a asternut linistea aici? Toata lumea si-a vazut banii sau masina?

Reply
Adrian 7 martie 2018 - 08:29

Nu chiar toti! Am mai ramas cativa!

Reply
Stanciu ovidiu 8 martie 2018 - 10:01

Dacă spuneti așa ceva , înseamnă ca Dl paul chiar face lucruri pt remedierea situațiilor acestea… așa este? Ma bucur sa aud asta… nu m am îndoit niciun moment de onestitatea dlui paul!
O zi frumoasa

Reply
Mardare 24 martie 2018 - 09:02

Paul 0758300300

Reply
Popa 12 martie 2018 - 15:28

Stanciu Ovidiu, din pacate Paul este un bandit si un hot si locul lui este la puscarie unde v-a ajunge cat de curand.A furat banii oamenilor si nu are bunul simt sa raspunda la telefon sau sa caute sa faca tot posibilul pentru a rezolva problemele.

Reply
Popa 23 martie 2018 - 17:44

A mai primit cineva ceva de acest hot mincinos?

Reply
Mardare 24 martie 2018 - 08:53

Nu mai raspunde la nici un telefon.Secretara spune ca te suna el imediat inapoi,dar nu suna.Daca suni iar,nu-ti mai raspunde.Acum am vazut ca pune masini pe persoana fizica si apoi scrie mai jos ca masina respectiva se vinde si in rate.Autovit si olx,nu-i mai da voie sa puna masini,pe firma cesiune,ro.Un sarlatan !

Reply
Slagiana 2 aprilie 2018 - 00:59

Va rog sa ma contactati. 0755151765. Suntem inca 2.

Reply
Adrian 2 aprilie 2018 - 07:58

Dupa multe promisiuni, a ramas aceasi persoana neserioasa. Multa minciuna!!!

Reply
Slagiana 2 aprilie 2018 - 08:49

Cei care au primit o masina, le transmit sa le verifice. Au contract si platesc rate pt masini care nu sunt si nu vor fi ale lor. Ele sunt luate prin leasing operational de alte firme, aduse si livrate de domnul Paul, actele sunt nule, iar masinile recuperate apoi de firma de leasing care e proprietara. Nu platiti rate!

Reply
Alex 2 aprilie 2018 - 10:24

Oameni buni nu mai lucrati cu Paul Stancu and comp , fugiti de ei ca sunt hoti. Astept dupa banii mei sau masina de un an de zile si nimic.Sunt satul de minciuni de promisiuni si de vorbe goale.Un mare ticalos care fura in contnuare fara pic de rusine.Are dosare peste dosare, mama lui are dosar penal pentru ca fost bagata in combinatii de acest bandit.Rusine justitiei din Romania pentru ca nu isi face treaba si nu se misca mai repede sa il inchida pe aceste nemernic.

Reply
Adrian 3 aprilie 2018 - 08:28

Aveti dreptate este un om fara scrupule,numai minciuni , dar instanta va hotara soarta lui . Sper sa-si ia pedeapsa dupa merite!!!!!! Avem foarte multe dovezi care dovedesc excrocheriile pe care lea facut .Atentie cei care ati primit masini , riscati sa ramaneti fara ele!!!!!!!!

Reply
Popa 3 aprilie 2018 - 10:49

Minciuni peste minciuni, a pus cativa prieteni sa scrie de bine de el pe aici si cam atat.Un mare tepar pe care imi doresc din sufet sa il vad in spatele gratiilor.E clar ca il tine cineva in spate si o sa mai apara un reportaj la ProTv despre acest hot tocmai pentru a incepe sa se miste ceva si sa il vedem arestat.Deja sunt noi plangeri penale impotriva lui si dovezi clare pentru cei de la Pro de a mai face un reportaj despre acest hot.Ca prin minune au disparut toti acei care il laudau si binenteles ca o sa apara imediat pe aici dupa noul reportaj.
Paul Stancu tel : 0753.105.030 sau 0758.300.300 sau pe mail mai puteti da de el : paul@cesiune.ro sau paul.stancu@cesiune.ro

Reply
Adrian 3 aprilie 2018 - 18:31

E clar ca e un mincinos, dar i se pregateste o surpriza de proportii!!!!

Reply
Slagiana 5 aprilie 2018 - 09:30

Toti pagubitii suntem blocati pe telefoane si nici macar nu-l putem apela. Printre cei care au primit o masina dupa 6 luni, am fost si eu… insa dupa 2 saptamani a fost luata din fata casei de firma de leasing!!! NU PLATITI RATE! Ma puteti contacta la 0755151765. Va primi ce merita!

Reply
Popa 20 aprilie 2018 - 19:07

Mai stie cineva ceva de Paul Stancu?

Reply
Adrian 20 aprilie 2018 - 20:56

Nu se mai lauda cunimic!

Reply
Adrian 23 aprilie 2018 - 14:41

Domnule Paul cand aveti de gand sa va platiti datoriile?Va credet smecher ? Va garantez ca in instanta o sa va treaca toate smecheriile din cap!!!!!

Reply
Mangalia 30 aprilie 2018 - 10:33

Buna ziua, pt cei care nu stiu sau mai cred in minciunile lui Stancu, i-am facut o vizita la sediu si am fost intampinati de proprietarul cladirii! A lasat 20.000 euro datorie, chiria neplatita de 3 luni, i-a fost luat laptopul si zilnic il cauta brigazi de la politia economica! Domnul Ionut, mana lui dreapta ne-a dat nr. Avocatei Ursu – prin care vorbeste Stancu caci gura sa vorbeasca singur nu mai are! Sediul cesiune a fost pus la cabinetul dansei, str. Plaiul independentei( nu a spus nr.), doamna e plecata din tara si a spus ca se intoarce dupa 8 mai! Usor, usor incearca sa dispara toti din tara! Daca doriti, nr. Avocatei Ursu, il scriu imediat! Inutil ca mereu apare cate cineva care, chipurile se ocupa sa rezolve… cand de fapt e o mare trager3 de timp pt ca noi sa credem ca se zbat3 sa rezolve! Judecata si linsat! Asta merita un astfel de nenorocit care a distrus linistea si sanatatea atator oameni! Cu un tupeu fantastic,madamme avocat exprima ca se judeca cu Business lease sa recupereze masina luata de la mine! Asta dupa ce Stancu era vestit proprietar in contract, pt o masina care nu-i apartinea nici macar cu contract de inchiriere! Leasingul OPERATIONAL a fost facut de fina sa, Mititelu Iuliana, care i-a ” dat” masina sa o vanda el in rate, dansa avand doar un contract de inchiriere la acel auto, fara drept de instrainare!!! Asa au mai luat masini si le-au livrat voua celor care va bucurati ca v-a adus masina! Toate sunt operationale si vor fi restituite! Cine are alte noutati, sa scrie! Tel.0755151765

Reply
Adrian 2 mai 2018 - 21:52

Cum de mai apare pe site?!

Adrian 2 mai 2018 - 21:54

Unde sunt cei care au luat masini de ce nu mai ies cu comentarii?

Popa 3 mai 2018 - 19:19

Daca Paul Stancu a disparut, cine sa mai comenteze?

Reply
Maria S 7 mai 2018 - 11:26

Multumim domnului avocat Manea si domunului din Constanta.Azi am reusit sa recuperam suma integrala de la cesiune.ro,pe care am platit-o avans la o masina ,inca din anul 2017. Va multumim din suflet! Esti o rusine Paul Stanciu!

Reply
Adrian 8 mai 2018 - 07:07

Cum ati reusit sa recuperati banii?

Reply
Popa 8 mai 2018 - 15:44

Spuneti-ne si noua cum v-ati recuperat banii?

Reply
Maria S 12 mai 2018 - 06:10

Este un domn in Constanta care ne-a ajutat

Reply
Stanciu Ovidiu 12 mai 2018 - 21:44

Am revenit din nou, dar de data aceasta pt a va spune cat de idiot sunt… Ca am putut crede in acest om… Si am incercat sa il ajut cu comentarii laudative… Omul e campion… Pot sa va spun ca acest om, mi a ridicat masina… Pt ca aveam o rata restanta si se apropia cea de a doua… Avand un moment mai prost cu banii … Am mers cu un prieten sa inchid anticipat ctr… Si dupa aceea vedeam eu…. Dl paul nu avea in cap decat sa imi ridice masina si sa o vanda …. A zis ca poate isi revine…. Eu zic ca si a mai adaugat un dusman….. Haideti sa va spun cate ceva…. In decembrie 2016 i am dat 5360 E dlui paul, spunandu mi ca pana pe data 20 imi livreaza un passat din anul 2014…. In februarie 2017 dupa lungi insistente mi a zis ca are un citroen c5 …. Ca daca vreau sa il iau…. Sa am cu ce merge…. Dl paul habar nu are de contabilitatea firmei dumnealui…. Mi a trimis notificari ca nu am platit din august casco, cu toate ca eu am politele in original…. Si op…. I am dat aproape 4000 lei cash , pe care mi i a recunoscut pe email…. Dar refuza sa imi dea chitante…
Stiu ca masina mea a fost predata catre alt om intarziat de dl paul…. Stiu ca citeste zilnic acest blog, nimeni nu mai raspunde la tel de la cesiune…. Stiu ffff multe despre ctr dumnealui… Si despre tot ce face… Daca pana pe 15.05.2018 nu rezolva situatia cu mine , voi incepe cu dezvaluiri despre tot ceea ce face, si toate organele abilitate vor fi anuntate…
Dl paul, in afara de Dumnezeu, care sigur o sa va judece, exista si legi fiscale multe alte legi in tara asta…
Imi cer scuze fata de toti , pt ca i am luat apararea si am gresit….
O seara frumoasa

Reply
Adrian 14 mai 2018 - 08:23

Bine ca incepeti sa va dati seama cat de ticalos este omul asta!!!iesiti cu dezvaluiri si le vom da la Pro Tv

Reply
Popa 14 mai 2018 - 10:43

Domnule Stanciu imi pare rau ca a trebuit sa pierdeti si dumneavoastra pentru a ne da dreptate celor pagubiti.Mai devreme sau mai tarziu multi vor ingrosa randul pagubitilor.Paul Stancu nu are scrupule si a resuti performanta de a isi baga pana si propria mama in rahat.Oricum vad ca lucrurile incep sa miste si sper ca in curand politia sa il ridice.

Reply
Mangalia 22 mai 2018 - 15:32

Buna ziua, cata indrazneala sa ai ” domnule” Paul Stancu sa te lauzi ca faci echipa cu noi la Constanta????? Din 13 martie suntem blocati pe telefon, nu am primit nici bani, nici masini, ai mintit in ultimul hal si ca sa creezi haos spui ca noi suntem de partea ta??? Mai urmeaza 2 plangeri si chemari in judecata! De la Mangalia! Rusine sa iti fie! Stiai ca avem nevoie de banii nostri si te folosesti de ei fara jena! Da-ne banii inapoi! Rusine! 0755151765- 2 pagubiti la Mangalia!

Reply
Adrian 22 mai 2018 - 21:58

Daca are cineva o poza cu Paul va rog sa-l postati!Poate pana la urma urmei Autoritatile competente vor actiona mai repede si il vor aduce in fata instantei de judecata sa raspunda pentru excrocheriile lui!

Reply
okkkok 2 iulie 2018 - 02:18

ok

Reply
Popa 3 iulie 2018 - 08:54

De ce nu mai apar postarile despre acest (editat de 0-100.ro din cauza limbajului)? Se pare ca si-a nagat coada si i-a mituit si pe cei de la acest site.

Reply
Adrian Mitrea 3 iulie 2018 - 12:32

Popa, n-a mituit nimeni pe nimeni, dar tu vrei să-ți aprob comentarii în care îți dai date false de contact, în speță la câmp e-mail treci paul.stancu@cesiune.ro?
De asemenea, afirmații precum „hoț” despre o persoană nu îți permit să faci pe acest site. Hoția se dovedește în instanță, nu pe internet.
În altă ordine de idei ești liber să comentezi aici dacă respecți niște reguli de bun simț.

Reply
Adrian 3 iulie 2018 - 13:34

Se pare ca da!

Reply
laur 5 iulie 2018 - 13:15

Daca v-ati simtit inselati, cum este cazul meu, si dupa cum vad al multora, va sugerez sa nu stati pe ganduri ci sa actionati conform drepturilor legale pe care le aveti…Plangerea penala este solutia la aceasta situatie! Desigur mai departe vor decide organele de cercetare si instanta!

Reply
Alex 6 iulie 2018 - 23:29

Domnule Adrian Mitrea nu inteleg de ce nu avem voie sa folosim cuvantul hot pentru o persoana care a furat si a inselat zeci de oameni? Conform dictionarului limbii romane : HOȚ, HOÁȚĂ, hoți, hoațe, s. m. și f. 1. Persoană care fură.Nu cred ca daca numim o astfel de persoana hot trebuie sa ii sariti dumneavoastra in aparare cu atat mai mult cu cat suntem zeci de persoane care am comentat aici si care am fost furati.Rusine sa va fie pentru ca tineti partea unui astfel de HOT si ca lasati sa se vada doar comentariile care doriti dumneavoastra.

Reply
Adrian Mitrea 9 iulie 2018 - 12:12

Rușine să vă fie pentru că jigniți fără să aveți habar ce vorbiți.
Toate comentariile de pe acest site sunt citite de mine, personal, și aprobate. Ori dacă dvs scrieți comentarii la 23:29 în data de 06.07.2019 (adică Vineri noaptea), eu nu sunt obligat să vă aprob comentariile la ora aia, că nu sunt angajatul dvs 24 de ore din 24. Așa că mai ușor cu injuriile la adresa mea sau a altora.
Dacă aveți o problemă legală, nu se rezvolvă pe Internet. Luați-vă avocat și recuperați-vă prejudiciul. Nu v-am pus eu să vă cumpărați mașini de la firma lui Stancu.
Iar ca idee, la câte comentarii negative sunt aici, cred că toată lumea și-a dat seama că trebuie să evite această firmă. Nu e nevoie să veniți dvs cu acuze nefondate.
Alte comentarii ale dvs acuzatoare la adresa mea sau a site-ului vor fi șterse. Baftă!

Reply
Adrian 9 iulie 2018 - 16:54

Domnule Mitrea tot respectul, dar chiar domnul Paul mi-a spus la telefon ca ati cerut o suma de bani pentru a inchide acest site.Pe cine sa mai credem?!

Reply
Adrian Mitrea 9 iulie 2018 - 19:31

Credeți pe cine vă inspiră mai multă încredere.
Din toate comentariile de aici cred că e clar care e adevărul.
Succes în toate!

Reply
Popa 22 iulie 2018 - 09:22

Nu ne-ai pus tu sa cumparam masini de la firma lui Paul dar ai facut un reportaj care a dat incredere oamenilor sa cumpere de la firma lui.In concluzie ai putea fi complice cu acest idiot ordinar .Nu a vazut nimeni un reportaj facut de tine care sa il denigreze pe acel idiot, deci esti si tu Mitrea in aceeasi oala.

Reply
Adrian Mitrea 24 iulie 2018 - 10:05

Înseamnă că tu confunzi rolul presei cu al procurorilor.
Uite mai jos un articol: https://0-100.ro/2018/06/14/parteneriat-volkwagen-
Să zicem că peste 3 ani stațiile alea nu vor funcționa așa cum au fost anunțate. E treaba mea să rezolv problema stațiilor?
Mai mult decât să vă păstrez acest articol ONLINE și să moderez manual comentariile nu prea am ce face. V-ați dat întâlnire să mergeți peste el, aici, la comentarii, ați făcut schimb de numere de telefon, vă aprob toate comentariile care nu reprezintă injurii și care încearcă să vină cu idei constructive pentru a vă recupera eventualele prejudicii.
Ce vreți mai mult de la viața mea?
În plus, citiți naibii contractele alea înainte să le semnați! Orice contract! Nu doar astea cu cesiune.ro.

Reply
Adrian 20 septembrie 2018 - 19:05

A mai facut cineva plangere penala?!

Reply
Alex 27 septembrie 2018 - 17:47

Are foarte multe plangeri penale dar din pacate nu mai stie nimeni nimic de el si nici aici vad ca nu mai comenteaza nimeni.

Reply
Alex 30 ianuarie 2019 - 21:02

Domnul Paul Stancu vinde in continuare masini bine mersi.Asta e Justitia din Romania ! Cand furi mult ai de unde sa dai sa ramai liber in continuare.

Reply
Adrian 31 ianuarie 2019 - 07:20

Aveti un raspuns de la procuratura?

Reply
Alex 15 februarie 2019 - 22:40

Nimeni nu are niciun raspuns, nimeni nu mai stie nimic sau daca stie nu mai spune.

Reply
Adrian 17 februarie 2019 - 18:55

Deocamdata asteptam!

Adrian 20 februarie 2019 - 20:16

Sau comasat dosarele se lucreaza la ele.

Popa 26 februarie 2019 - 02:12

Ce mi se pare incredibil este ca acest Paul Stancu vinde in continuare masini ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Cum este posibil ca un om care a furat atatia oameni care a facut atatea falsuri sa nu pateasca nimic ba mai mult sa profite in continuare de oameni? Incredibil !

Adrian 26 februarie 2019 - 17:45

Se apropie si randul lui, si nu o sal iertam cu siguranta!!!

Popa 12 martie 2019 - 12:38

E cineva dintre pagubiti care reusit sa recupereze ceva de acest Paul Stancu?

Reply
Adrian 13 martie 2019 - 08:26

Domnule Paul,cu o floare nu se face primavara!!!! Incercati sa va contactati clientii sa vb cu ei, nu trimiteti tot felul de Notificari!! Nu mai avem incredere in dvs.!!!! Dupa ani de zile incercati sa stergeti totul cu buretele!?Daca sunteti un adevarat manager demonstratio,Stand de vorba cu asa zis, clienti’ ai dvs.Numai asa puteti sa va recastigati increderea in oameni,si mai ales in dvs!!!!

Reply
Popa 13 martie 2019 - 17:50

Sa inteleg Domnule Adrian ca a inceput domnul Paul Stancu sa restituie banii celor inselati?

Reply
Adrian 13 martie 2019 - 19:34

Da,cate un pic!!!!

Reply
Alex 20 aprilie 2019 - 00:49

A mai primit cineva banii de la Paul Stancu sau masina?

Reply
Carjaliu Maricel 23 ianuarie 2021 - 18:30

cesiune.ro este din nou online :))) … fereasca Dumnezeu

Reply
Turcu Marcela 5 aprilie 2021 - 21:47

Marcela ma numesc , am fost la acces direct acum 5 zile tot cu o paguba produsa de Paul Stancu ( impreuna cu alti complici), acum functioneaza cu alta firma SC APLEX TOTAL CONSULTING SRL si vinde masinile pe NEWAUTO.RO .
Am format deja un grup pt a l ataca penal pe Paul Stancu. Cine vrea sa se alature este asteptat sa ma contacteze 0041786761030.
Multumesc

Reply

Lasa un comentariu