Acasa Chevrolet Grupul Radacini a deschis un nou showroom cu service pentru Chevrolet in Bucuresti

Grupul Radacini a deschis un nou showroom cu service pentru Chevrolet in Bucuresti

de Adrian Mitrea

Radacini Motors Chevrolet Bd. Iuliu Maniu nr. 246 (sursa - Chevrolet)

Grupul Radacini, care comercializeaza si repara automobile ale marcilor Chevrolet, Opel, Citroen, Mazda, Cadillac si Hummer, a deschis in Bucuresti un nou showroom cu service pentru Chevrolet, pe Bulevardul Iuliu Maniu, alaturi de doua noi showroom-uri pentru Opel si Citroen care apartin tot Grupului Radacini. In apropierea acestora se afla si dealerul Arian Motors, specializat Mazda.

Compania Radacini a fost infiintata in 1991, iar in prezent, Grupul Radacini comercializeaza modele Chevrolet in Bucuresti, Brasov, Braila, Galati si Constanta, avand in total sase puncte de distributie si sapte centre de reparatii Chevrolet.

Radacini Motors este dealer Chevrolet din 2005.

Noul showroom va comercializa modele ale producatorului american precum autovehiculul de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan, hatchback si station wagon, modelul sedan de clasa medie Malibu, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, masina sport americana Camaro si SUV-ul Trax, de mici dimensiuni, care va fi lansat in a doua parte a anului.

Anul acesta Chevrolet a lansat pe piata din Romania o versiune restilizata a modelului Spark, iar in a doua parte a anului urmeaza Trax.

Grupul Radacini este unul dintre cele mai mari din Romania care comercializeaza autovehicule.

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu