Acasa Romania Expozitie auto-moto in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 3 si 7 aprilie

Expozitie auto-moto in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 3 si 7 aprilie

de Adrian Mitrea

SIAMB 2012 (sursa - 0-100.ro)

Salonul International Auto-Moto Bucuresti (SIAMB) tinut in aprilie 2012 in Piata Constitutiei revine si in in 2013, tot in Piata Constitutiei, sub numele de SAM (Salonul Auto-Moto). Expozitia auto-moto cu titulatura noua va avea loc in perioada 3-7 aprilie si se va intinde pe o suprafata de 9.000 metri patrati (mp), au anuntat organizatorii.

La acest eveniment isi vor prezenta ofertele dealeri de automobile, motociclete si scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning si echipamente service auto-moto, precum si companii de leasing, asigurari si firmele specializate in inchirieri auto.

La editia trecuta, in 2012, standurile expozantilor au fost vizitate de circa 30.000 de persoane, potrivit organizatorilor.

„Cu experienta acumulata, vom ridica stacheta calitatii serviciilor oferite expozantilor si vizitatorilor la Salonul Auto Moto din Bucuresti. Acesta va fi un eveniment memorabil, un show exploziv, un prilej de a combina atractivitatea ofertelor si noutatilor pe piata auto-moto, cu momentele de relaxare prin concertele si spectacolele ce se vor derula pe toata durata evenimentului”, promit organizatorii.

Din 2007 in Romania nu s-a mai tinut consacratul SIAB (Salonul International Auto Bucuresti) care asigura vizitatorilor multe noutati, expuse la standarde internationale. In schimb, au (re)aparut asa-zise „saloane” noi, cum ar fi SAB si Accesorii (SAB & A), SIAMB si SAM. Niciunul dintre acestea nu au reusit sa se ridice la nivelul cu care publicul a fost obisnuit de SIAB.

Dintre toate, SAB & Accesorii are cel mai vechi istoric, fiind o expozitie auto organizata in Romania inca din anii ’90 si intrerupta in anii in care a fost organizat SIAB. SAB & Accesorii se va tine si in toamna acestui an, potrivit organizatorilor, urmand sa fie al treilea eveniment consecutiv de la reintoarcerea pe piata evenimentelor auto.

Lasa un comentariu