Acasa Video VIDEO: Volkswagen lanseaza versiunile 4MOTION pentru noul Golf

VIDEO: Volkswagen lanseaza versiunile 4MOTION pentru noul Golf

de Adrian Mitrea

Volkswagen Golf 4MOTION 2013 (sursa - Volkswagen)

Volkswagen extinde familia de modele Golf cu versiuni 4×4 (4MOTION) ale acestei masini, un element de traditie pentru Golf inca din 1986. Varianta Volkswagen Golf 4MOTION poate avea fie un motor diesel de 1,6 litri (1.6 TDI 105 CP), fie unul diesel de 2 litri (2.0 TDI 150 CP), a anuntat producatorul.

Tractiunea integrala cu sistem Haldex de generatia a 5-a este disponibila doar pe masinile Golf cu caroserie cu cinci usi.

Volkswagen spune ca noul sistem Haldex 4×4 este cu 1,4 kg mai usor decat cel utilizat in trecut si nu are acumulator de presiune, avand reactii mai rapide in transmiterea cuplului si catre rotile din spate.

Masina vine standard cu sapte airbag-uri, diferentiale electronice (EDS) pe puntile fata si spate, plus un diferential electronic (XDS) intre cele doua axe motoare. Tot in echiparea standard intra geamurile electrice, aerul conditionat, ESP si franare automata post-coliziune.

Volkswagen Golf 4MOTION costa cu circa 1.800 euro mai mult decat o varianta similar echipata, dar cu tractiune fata.

0-100.ro a publicat in octombrie 2012 un test drive tip prima impresie cu Volkswagen Golf VII. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Volkswagen Golf 4MOTION 2013 Haldex 5 (sursa - Volkswagen)

Haldex 5 4x4 (sursa - Volkswagen)

Lasa un comentariu