Acasa Curiozitati UPDATE, VIDEO: Campanie inedita a Politiei, cu maidanezi – Daca ei pot, toata lumea poate. Traversati prin locurile marcate

UPDATE, VIDEO: Campanie inedita a Politiei, cu maidanezi – Daca ei pot, toata lumea poate. Traversati prin locurile marcate

de Adrian Mitrea

Trecere de Pietoni (sursa - 0-100.ro)

Politia Romania promoveaza traversarea regulamentara prin intermediul unui clip in care protagonisti sunt cainii comunitari. Imitand comportamentul uman, acestia traverseaza pe la trecerile pentru pietoni. Daca ei pot, toata lumea poate. Traversati prin locurile marcate, este mesajul Politiei. UPDATE: In urma vizionarii acestui articol, un cititor strain care a locuit in Bucuresti timp de doi ani si jumatate, Michael E., ne-a trimis pe e-mail un clip similar realizat de el dupa ce a strans filmari timp de noua luni. Clipul, mai jos.

Clipul a fost realizat de agentia NextAdvertising, pentru Politia Romania, si este publicat pe contul de YouTube al agentiei.

Potrivit Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor (FNPA), in Capitala exista pana la 50.000 caini fara stapan, la o populatie oficiala de sub 2,5 milioane locuitori. Un caine la 50 de oameni.

N-ar fi rau daca toti pietonii ar proceda precum cainii din imagini, nu-i asa?

Lasa un comentariu