Acasa Fiat Mercedes-Benz si Fiat recheama in service cateva masini SL, respectiv Freemont, vandute in Romania

Mercedes-Benz si Fiat recheama in service cateva masini SL, respectiv Freemont, vandute in Romania

de Adrian Mitrea

Colaj Mercedes-Benz SL si Fiat Freemont (sursa - 0-100.ro)

Mercedes-Benz Romania recheama in service doua decapotabile SL comercializate in Romania deoarece pot lua foc din cauza lichidului de racire din instalatia de climatizare, in cazul unor accidente foarte grave, iar Fiat recheama opt unitati Freemont din tara, din cauza mai multor probleme.

„In urma testelor interne, orientate spre simularea cat mai reala a unor evenimente rutiere, Daimler AG a observat ca in cazul unui puternic impact frontal in combinatie cu o fisura a conductei de agent de racire exista posibilitatea aparitiei unui incendiu in compartimentul motor, in circumstante nefavorabile. Pericolul nu exista in conditii de condus normale”, a anuntat Mercedes-Benz.

Aceasta rechemare in service pentru agentul de racire vine in contextul in care Daimler a contestat siguranta refrigerentului eco R1234yf.

In ceea ce priveste modelul Fiat Freemont, producatorul face recheamarea in service pentru ca este posibil ca, in anumite situatii, sa apara functionari defectuoase ale radioului, ale sistemului antifurt si ale sistemului hands-free.

Printre producatorii auto care au facut rechemari in service in 2012, in Romania, se mai numara Toyota, Dacia, Mitsubishi, Honda, Nissan, Porsche, Renault, Opel, Chevrolet, Seat si Great Wall.

Lasa un comentariu