Acasa Foto FOTO: Asa arata Renault Fluence restilizat, masina ce ajunge si in Romania la inceput de 2013

FOTO: Asa arata Renault Fluence restilizat, masina ce ajunge si in Romania la inceput de 2013

de Adrian Mitrea

Renault Fluence Facelift 2013 (sursa - Renault)

Renault a prezentat primele fotografii cu versiunea restilizata (facelift) a sedanului compact Fluence, care va fi lansat si in Romania in ianuarie 2013. Modelul vine cu o noua motorizare diesel, faruri de zi cu LED, o noua transmisie si un nou sistem multimedia.

Fluence restilizat va fi lansat in 55 de tari in 2013, potrivit producatorul auto francez. Modelul Fluence este comercializat in Asia sub numele Renault Samsung SM3.

click aici pentru galeria foto

Versiunea imbunatatita a Fluence benefiaza de noua motorizare dCi 130 a Renault (motor de 1,6 litri turbo diesel), iar pentru motorul de 1,6 litri pe benzina de 115 Cai Putere este disponibila o noua transmisie, CVT X-Tronic (cu variatie continua, perceputa de utilizator ca „automata” – n.r.).

Un alt element de noutate este tableta R-Link, adica un sistem multimedia revizuit, capabil sa se conecteze la internet si pentru care vor fi disponibile pentru descarcat aplicatii speciale, din R-Link Store. Aceasta facilitate vine in completarea conectivitatii USB, AUX, Bluetooth si a sistemului de navigatie.

Renault Fluence a fost lansat in 2009, ca inlocuitor al lui Megane Sedan. Fluence concureaza in categoria sedanurilor compacte cu modele precum Chevrolet Cruze, si Volkswagen Jetta.

Lasa un comentariu