Acasa Audi FOTO: Audi a inaugurat la Londra primul sau showroom digital. Urmeaza peste 20 pana in 2015

FOTO: Audi a inaugurat la Londra primul sau showroom digital. Urmeaza peste 20 pana in 2015

de Adrian Mitrea

Audi City din Londra (sursa - Audi)

Constructorul auto german de masini premium Audi a inaugurat la Londra, Marea Britanie, primul showroom de noua generatie, digital, denumit Audi City. Pe langa posibilitatea de a gazdui masini expuse, pe niste ecrane imense pot fi redate imagini la scara 1:1 cu masina pe care un client doreste sa o cumpere.

Primul Audi City este amplasat in apropierea Circului Piccadilly din Londra, iar pana in 2015 vor fi deschise peste 20 de astfel de showroom-uri moderne la nivel mondial, in cele mai importante orase.

click aici pentru galeria foto

Pe langa posibilitatea de a putea vedea exact cum arata masina dorita, clientii vor putea experimenta virtual si cum functioneaza diverse tehnologii de pe masina. Explicatii tehnice in detaliu vor fi afisate pe ecranele imense, care acopera aproape toti peretii showroom-ului.

Producatorul auto din Ingolstadt spune ca showroom-urile Audi City vor juca un rol cheie in promovarea masinilor electrice.

Anuntul privind inaugurarea Audi City in Londra vine la aproape o luna dupa ce BMW a anuntat ca va deschide, tot la Londra, pe 25 iulie, primul magazin BMW i – si acesta fiind tot un showroom de noua generatie.

Lasa un comentariu