Acasa Curiozitati Un american si-a regasit pe eBay masina ce i-a fost furata cu 42 de ani in urma

Un american si-a regasit pe eBay masina ce i-a fost furata cu 42 de ani in urma

de Vlad Barza

Austin Healey 3000 Mk II (H&H Classic Auctions)

Un american perseverent in varsta de 66 de ani si-a recuperat masina sport Austin Healey care i-a fost furata in 1970 din fata casei. Omul a cautat in repetate randuri pe eBay in ultimii ani sperand sa-si regaseasca masina si pana la urma a avut norocul sa dea de ea si sa poata dovedi ca a fost in urma cu patru decenii proprietarul acelui vehicul, scrie MSNBC.

Robert Russell, un agent de vanzari pensionat, a cumparat cu 3.000 de dolari in 1967 un Austin Healey 3000 care intr-o zi a anului 1970 i-a fost furat din fata casei. El a sperat mereu ca masina mai exista inca si s-a uitat in mod regulat pe eBay. Anul acesta a descoperit ca masina lui a fost pusa la vanzare de un club auto din Beverly Hills si, comparand numarul de identificare al vehicului de pe site cu cel din acte, a observat ca se potrivea.

Russell a putut astfel dovedi ca a detinut acel vehicul si l-a primit inapoi. El spune ca masina are pentru el mai mult o valoare sentimentala fiindca i-a fost furata exact in perioada in care incepuse sa se intalneasca cu femeia care mai tarziu i-a devenit sotie.

Clubul auto din Beverly Hills la care a ajuns masina o cumparase de la o persoana care o pusese la vanzare pe Craiglist. Reprezentantii clubului spun ca se bucura de faptul ca vechiul proprietar si-a regasit masina dupa atata timp, insa adauga ca si ei sunt victime ale situatiei inedite fiindca au platit 27.000 de dolari pe aceasta masina cand au cumparat-o.

Masina inca merge, insa are mari probleme cu franele, a declarat proprietarul.

Lasa un comentariu