Acasa Ford Ford Romania are un nou director general, Zoltan Brassai, care il inlocuieste pe Henrik Nenzen

Ford Romania are un nou director general, Zoltan Brassai, care il inlocuieste pe Henrik Nenzen

de Adrian Mitrea

Henrik Nenzen (sursa - Ford)

Actualul director general al Ford Romania, Henrik Nenzen, 66 ani, se retrage din activitate incepand cu 1 iulie, iar postul sau va fi preluat de Zoltan Brassai, actualul director de operatiuni al companiei, a anuntat Ford.

Nenzen se retrage din activitate dupa 41 de ani petrecuti in slujba Ford Motor Company. Henrik Nenzen s-a alaturat Ford in 1971 si a detinut o gama larga de functii in domeniile marketing, vanzari si service ale Ford, inclusiv un numar de misiuni internationale in Norvegia, Germania, Statele Unite, Rusia si, mai recent, Romania.

„M-am bucurat foarte mult de anii multi in care am lucrat pentru Ford si in special am apreciat aceste ultime 18 luni petrecute aici in Romania. Avand in vedere ca Compania Nationala de Vanzari (CNV) Ford Romania este pusa pe picioare, iar la Craiova incepe productia de motoare de volum si vehicule, simt ca acum este timpul potrivit sa predau fraiele ca director general”, a spus Henrik Nenzen.

Nenzen este urmat in functia de director general al Ford Romania de Zoltan Brassai, 49 de ani, actualmente director operatiuni al Ford Romania. Noua lui numire intra in vigoare incepand cu 1 iulie 2012.

Brassai a detinut mai multe functii la Ford, inclusiv brand manager Ford Europa pentru vehicule din clasele C si D, in Koln, precum si director operatiuni pentru piete europene emergente, in Budapesta.

Lasa un comentariu