Acasa Curiozitati Politia chineza a pornit la „vanatoare” de teribilisti cu Ferrari. Uneori la intrecere vin peste 30 de masini pe autostrada

Politia chineza a pornit la „vanatoare” de teribilisti cu Ferrari. Uneori la intrecere vin peste 30 de masini pe autostrada

de Vlad Barza

(sursa - Ferrari)

Chinezii cu foarte foarte multi bani au o pasiune tot mai arzatoare: se aduna in grupuri cat mai mari si fac intreceri cu Ferrari-urile pe autostrada, chiar si cu dublul vitezei legale. Politia a reusit in weekend sa opreasca opt teribilisti cu Ferrari, cel mai rapid gonind cu peste 200 km/h. Autoritatile spun ca sunt zile in care 34 de posesori de Ferrari se strang pentru a face curse pe autostrada.

Publicatia Global Times scrie ca de data aceasta s-au adunat 14 posesori de Ferrari in provincia Zhejiang, iar opt dintre ei au putut fi prinsi din urma de politie la un punct de taxare, in timp ce alti sase nu au mai putut fi ajunsi.

Pe o portiune unde viteza maxima legala era de 100 km/h, cinci dintre ei au fost prinsi de radar cu peste 150 km/h, iar cel mai rapid avea 213 km/h si a explicat faptul ca ramasese in urma grupului si a accelerat peste masura pentru a-i prinde din urma pe ceilalti. Unul dintre cei prinsi nu avea permisul la el si i s-a confiscat temporar masina, insa cei care au gonit cu mai putin de 150 km/h au fost amendati cu numai 30 de dolari.

Politia a plecat dupa vitezomani cu opt masini si autoritatile spun ca uneori in grupul care face curse catre un lac din zona se strang 34 de posesori de Ferrari.

Compania italiana a fost nevoita in luna mai sa-si ceara scuze dupa ce un 458 Italia a lasat urme de cauciuc pe un monument de 500 de ani fiindca a facut drift-uri spectaculoase langa zidurile istorice, ca parte a unui show publicitar.

Lasa un comentariu