Acasa Honda Noul Honda Civic sedan s-a lansat in Romania, cu preturi de la 18.960 euro, TVA inclus

Noul Honda Civic sedan s-a lansat in Romania, cu preturi de la 18.960 euro, TVA inclus

de Vlad Barza

Honda Civic Sedan (sursa - Honda)

Honda Trading Romania a anuntat ca noul Civic in varianta sedan este disponibil pe piata, preturile pornind de la 18.960 euro, TVA inclus. Masina are o singura versiune de motorizare: benzina 1,8 litri i – VTEC, fie cu transmisie automata in cinci trepte, fie cu manuala, in sase trepte.

Honda Civic in varianta hatchback s-a lansat in martie, iar constructorul japonez anunta acum si disponibilitatea versiunii sedan care porneste de la 18.960 euro, TVA inclus in versiunea de echipare LS. In varianta de echipare cu mai multe dotari – ES – pretul ajunge la 21.440 euro si intre echipari se numara si cutia automata.

Honda Civic sedan este diponibil cu o singura versiune de motorizare, 1,8 litri i – VTEC benzina 142 CP. Accelerarea de la 0, la 100 km/h se face in 10.7 secunde, iar viteza maxima este 200 km/h. Consumul mediu mixt anuntat de companie este de 6,6 litri, cu 9,2 litri/100 km in oras si 5,2 litri in extra-urban.

Masina are 4,54 metri lungime, circa 1,2 tone greutate, iar capacitatea portbagajului este de 440 litri.

Modelul Civic Sedan are structura caroseriei de tip ACE (Advanced Compatibility Engineering) care absoarbe si disperseaza energia impactului departe de sofer si pasageri, imbunatatind siguranta.

Din dotarea standard a modelului fac parte si airbagurile multiple, sistemul Electronic Brakeforce Distribution (EBD – sistem electronic de distribuire a fortei de franare) si VSA. Modelul este echipat, de asemenea, si cu ABS (Anti-lock Braking System) pentru a mentine stabilitatea directionala si cu sistem Brake Assist (BA) ce imbunatateste forta de franare in caz de urgenta.

Noul Civic este disponibil in patru culori – Polished Metal, Urban Titanium, Crystal Black Pearl si Taffeta White.

Honda Civic Sedan (sursa - Honda)

Honda Civic Sedan (sursa - Honda)

Lasa un comentariu