Acasa Foto FOTO: Cum arata Porsche 918 Spyder, masina sport hibrida de 645.000 euro, cu un an si jumatate inainte de lansare

FOTO: Cum arata Porsche 918 Spyder, masina sport hibrida de 645.000 euro, cu un an si jumatate inainte de lansare

de Adrian Mitrea

Porsche 918 Spyder (sursa - Porsche)

Porsche reconfirma ca incepe livrarile catre clienti pana la sfarsitul anului 2013 pentru masina sport hibrida 918 Spyder, care are un pret de 645.000 euro, fara taxe. Totodata, producatorul german de masini sport a dat publicitatii si cateva fotografii cu Porsche 918 Spyder in forma finala de dezvoltare.

Porsche spune ca va livra masinile in ordinea primirii comenzilor, insa chiar si primul doritor va trebui sa astepte pana in noiembrie 2013 ca sa-si primeasca masina pentru ca productia va demara la sfarsitul lunii septembrie din 2013.

click aici pentru galeria foto

Porche 198 Spyder a debutat pentru prima oara in fata publicului la Salonul Auto de la Geneva din martie 2010, sub forma de concept. Automobilul sport Porche 198 Spyder este cel mai scump din istoria marcii Porsche, dar si cel mai avansat tehnologic. Masina are un motor V8 pe benzina de 500 de Cai Putere (CP), ajutat de doua motoare electrice, unul pentru rotile din fata si unul pentru cele din spate. Puterea maxima dezvoltata de masina este de peste 700 CP.

In pofida cifrelor impresionante, masina emite in medie doar 70 grame CO2 pe kilometru (mai putin decat cele mai avansate masini hibride ale momentului – n.r.), ceea ce se traduce intr-un consum de 3 litri de benzina/100 de kilometri parcursi. Bateriile ce alimenteaza motoarele electrice se pot incarca la orice priza domestica si asigura energia necesara pentru 25 de kilometri, dupa care intervine motorul pe benzina.

Importatorul Porsche in Romania, compania Porsche Inter Auto, are cateva discutii cu clienti din Romania privind achizitionarea celui mai exclusivist Porsche creat vreodata.

Lasa un comentariu