Acasa Foto FOTO: MINI prezinta cel mai rapid model al sau, John Cooper Works GP. Pentru studenti si profesori din Romania demareaza un proiect de vanzari prin Facebook

FOTO: MINI prezinta cel mai rapid model al sau, John Cooper Works GP. Pentru studenti si profesori din Romania demareaza un proiect de vanzari prin Facebook

de Adrian Mitrea

MINI John Cooper Works GP (sursa - MINI)

MINI a prezentat cel mai rapid si mai puternic model al sau, denumit John Cooper Works GP, care livreaza 218 Cai Putere (CP) si care va fi construit intr-o serie limitata la 2.000 unitati. Tototada, BMW Group Romania, importatorul MINI in tara, a anuntat ca studenti si profesori din Romania pot sa-si cumpere 249 automobile MINI cu reduceri de pana la 6.700 euro, printr-un proiect speciat derulat pe Facebook.

MINI John Cooper Works GP este mai puternic cu 7 CP fata de cel mai perfomant MINI de pana acum, (John Cooper Works), si a facut 8 minute si 23 de secunde pe varianta Nordschleife de la Nurburgring. Noul model special MINI a depasit cu 19 secunde performanta anterior obtinuta de MINI John Cooper Works.

click aici pentru galeria foto

Masina a fost prezentata la Festivalul MINI United (11-13 mai), iar productia va fi limitata la 2.000 unitati. Caracteristicile de performanta ale MINI John Cooper Works GP sunt evidentiate de transmisia, sasiul si aerodinamica exclusive, inspirate direct din motorsport. Pe langa o aparitie impresionanta, designul caroseriei ofera noului MINI John Cooper Works GP echilibrul aerodinamic ideal in situatii de condus extrem. Barele mari fata si spate, pragurile laterale atractive si emblematicul spoiler de pe acoperis sunt completate de un difuzor spate – nou-dezvoltat – care optimizeaza fluxul de aer sub caroserie. Interiorul de la MINI John Cooper Works GP contribuie si el la imaginea de automobil de inalta performanta. Prin eliminarea scaunelor din spate, masina pune accent clar pe necesitatile pilotului si ale copilotului.

Totodata, BMW Group Romania, importatorul MINI, a anuntat demararea unui proiect special pentru tineri si profesori, denumit MINI Summa Cum Laude. Cu o rata de 65 euro fara TVA (80 euro cu TVA), MINI Summa Cum Laude este un concept de marketing initiat in Europa Centrala si de Est, cu Romania ca proiect pilot.

Publicul tinta este format din oameni dinamici, care se identifica cu valorile marcii: studenti, tineri absolventi, masteranzi si doctoranzi, cadre universitare.

„In premiera, cei interesati beneficiaza de oferta exclusiv prin intermediul unei aplicatii de Facebook. MINI Summa Cum Laude isi propune sa valorifice un moment special, cu o valoare afectiva deosebit de mare – achizitionarea primului automobil. MINI este o marca cu o traditie bogata, de peste 50 de ani, dar care a pastrat o imagine tanara, plina de viata. MINI Summa Cum Laude este un proiect care se adreseaza unui grup tinta tanar si educat, care se identifica foarte bine cu spiritul marcii: extrovertit, plin de viata, cu o identitate proprie puternica. Oferta se adreseaza studentilor (de la facultatile romanesti sau din afara tarii), masteranzilor, doctoranzilor, cadrelor universitare sau celor care au absolvit studii superioare in ultimii trei ani. Este vorba de un public educat, dinamic, cu initiativa (…)”, a anuntat BMW Group Romania.

In program intra masinile MINI One, MINI Cooper, MINI One Convertible si MINI Cooper Clubman, avantajul pentru client fiind de pana la 6.700 euro.

„Toate modelele beneficiaza de cea mai noua oferta de finantare MINI Financial Services: MINI Select. In aceste conditii, MINI One este disponibil la un pret de 10.550 euro fara TVA sau o rata de la 65 euro fara TVA. Campania este valabila pentru 249 de automobile si este valabila pana la 1 septembrie 2012. MINI Summa Cum Laude se bazeaza pe un mecanism unic, care isi propune sa foloseasca potentialul viral al Social Media”, a anuntat BMW Group Romania.

Pentru a beneficia de oferta, cei interesati trebuie sa acceseze o aplicatie dedicata de Facebook care poate fi accesata direct la adresele firstmini.me sau prin pagina de Facebook a MINI Romania. Utilizatorul trebuie sa creeze si sa posteze o carte postala MINI pe propriul profil Facebook si sa invite doi prieteni in program pentru a debloca cuponul. Cu acesta utilizatorul poate beneficia de MINI Summa Cum Laude la orice dealer MINI din Romania. Suplimentar, acesta trebuie sa faca dovada inmatricularii intr-un program universitar, sa prezinte diploma de absolvire sau sa faca dovada ca este cadru universitar.

Lasa un comentariu