Acasa Industrie Incendiu de proportii la firma Rolem din judetul Brasov, furnizor de ornamente de interior pentru BMW, Audi, Mercedes si Porsche

Incendiu de proportii la firma Rolem din judetul Brasov, furnizor de ornamente de interior pentru BMW, Audi, Mercedes si Porsche

de Radu Preda

Ornament din lemn in Audi A6 2011 (sursa - Audi)

Un incendiu puternic a izbucnit joi, 5 aprilie, la fabrica de componente auto Rolem din localitatea Codlea, judetul Brasov, informeaza MEDIAFAX. Printre clientii Rolem se numara BMW, Audi, Mercedes-Benz si Volkswagen – pentru care firma produce ornamente de interior.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov au intervenit pentru lichidarea incendiului care a izbucnit la una dintre halele fabricii, la un depozit. Focul a fost vazut de muncitori. Ei au folosit stingatoarele pentru lichidarea flacarilor, insa nu au reusit, astfel ca au chemat pompierii prin serviciul de urgenta 112.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, s-a intervenit cu trei autospeciale.

„Incendiul a pornit la o hala, un depozit al fabricii si au ars materiale plastice si carcase auto, pe o suprafata de 250 de metri patrati. Nu sunt victime (…)”, a spus Sfreja.

Compania Rolem Codlea a fost infiintata in 1994 avand initial 300 de angajati, iar in prezent numara circa o mie de salariati. In 2010, firma Rolem a fost achizitionata de catre compania germana Mutares AG.

Lasa un comentariu