Acasa Romania Bavaria Motors redeschide showroom-ul din Constanta, dupa ce a investit 2,5 milioane euro in renovare

Bavaria Motors redeschide showroom-ul din Constanta, dupa ce a investit 2,5 milioane euro in renovare

de Adrian Mitrea

Bavaria Motors Constanta (sursa - Automobile Bavaria)

Dealerul Bavaria Motors, parte a retelei de dealeri BMW din cadrul Automobile Bavaria Group, a finalizat modernizarea centrului din Constanta, dupa investitii de 2,5 milioane euro, a anuntat compania. Operational inca din luna februarie 2012, complexul auto va avea inaugurarea oficiala sambata, 31 martie, odata cu prezentarea celor mai noi modele BMW, printre care se numara si noul BMW Seria 3, aflat la cea de-a sasea generatie.

„Investitia a fost necesara pentru a corespunde cat mai bine cerintelor clientilor si standardelor BMW. Acum avem o sala de livrare noua si putem expune pana la opt masini in showroom. Avem o linie noua de ITP, vopsitorie proprie cu cabina de vopsit si spatii de pregatire si am dublat numarul locurilor in atelierul de mecanica”, a declarat directorul general al Bavaria Motors, Cristian Dinca.

In urma modernizarii, punctul de lucru din judetul Constanta are o suprafata aproape dubla pentru expunerea masinilor, adica 700 metri patrati (mp) de showroom. In ceea ce priveste partea de service, operatiunile de mecanica au alocata o suprafata de 650 mp, iar cele de tinichigerie-vopsitorie cumuleaza alti 525 mp.

Centrul Bavaria Motors, situat pe DN2A km 201+880, la iesirea din orasul Constanta spre Ovidiu, a fost construit in anul 2002. Modernizarea punctului de lucru din judetul Constanta a durat aproximativ cinci luni si a facut parte dintr-un plan mai amplu de investitii la nivelul retelei Automobile Bavaria. Un alt exemplu in acest sens este punctul de lucru din Otopeni care a fost, de asemenea, complet modernizat si redeschis la finalul anului trecut. Investitia pentru centrul din Otopeni a fost tot de 2,5 milioane euro.

Automobile Bavaria Group, cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, realizeaza peste 70% din vanzarile BMW din Romania. Grupul Automobile Bavaria a inregistrat anul trecut vanzari in crestere cu 18% si a depasit nivelul de 1.400 de autoturisme BMW comercializate la nivel national. Pentru acest an Grupul estimeaza o crestere de 10% a vanzarilor.

Lasa un comentariu