Acasa Nissan VIDEO: Conceptul Hi-Cross anunta extinderea gamei de SUV-uri Nissan

VIDEO: Conceptul Hi-Cross anunta extinderea gamei de SUV-uri Nissan

de Adrian Mitrea

Teaser Nissan Hi-Cross Concept (sursa - Nissan)

Nissan prezinta la Salonul Auto de la Geneva (6-18 martie) conceptul Hi-Cross, anuntandu-si astfel intentiile de a extinde gama de SUV-uri. Totodata, Hi-Cross da indicii estetice despre designul interior si exterior pe care il va adopta Nissan in urmatorii ani. Pe langa Nissan Hi-Cross, care pare un fel de frate mai mare al lui Juke, japonezii mai aduc la geneva si conceptele Invitation, e-NV200 si Juke Nismo.

Invitation anticipeaza lansarea unei masini de clasa mica (segment B) in 2013, spune constructorul auto japonez. Probabil Invitation anticipeaza liniile modelului care va inlocui actualul Note. Versiunea de serie care se va naste din Invitation va veni in completarea modelelor de clasa B Juke si Micra, spune Nissan.

click aici pentru galeria foto cu Nissan Invitation Concept

Invitation afiseaza cel mai nou design Nissan si are pe laterale o linie denumita intern Squash Line, alaturi de o serie de elemente aerodinamice care sa faca masina mai eficienta.

Conceptele e-NV200 si Juke Nismo au mai fost prezentate cu ocazia altor saloane auto de calibru international (Tokyo, Detroit), insa vin in premiera in Europa. Nissan e-NV200 este varianta cu propulsie electrica a utilitarei NV200, cea care a fost aleasa ca masina de taxi in New York.

click aici pentru galeria foto cu Nissan e-NV200

Lasa un comentariu