Acasa Renault Renault a inaugurat in Franta primul centru de teste pentru masini electrice

Renault a inaugurat in Franta primul centru de teste pentru masini electrice

de Adrian Mitrea

Gama Renault Z.E. (sursa - Renault)

Renault a inaugurat in Franta, la Boulogne-Billancourt, primul centru de teste pentru masini electrice, loc in care angajatii din reteaua de dealeri a marcii si clientii pot invata mai multe despre noile automobile si le pot si testa.

Cei care merg acolo au parte de un briefing de introducere in lumea automobilelor electrice, un tur prin showroom si pot testa Fluence Z.E., Fluence Z.E. Si un prototip al lui Twizy pe o pista special amenajata. In final vizita se incheie cu o sesiune de discutii prin care oficialii centrului culeg reactii de la clienti.

Din ianuarie 2012 centrul va fi deschis publicului larg si angajatilor retelei de dealeri, existand posibilitatea de a face programari online pentru test drive. Acest centru este primul de acest fel deschis de un constructor auto (d)in Europa.

Alianta Renault-Nissan investe 4 miliarde de euro in masini electrice si crede ca acestea vor reprezenta 10% din piata pana in anul 2020.

0-100.ro a publicat teste cu doua autovehicule electrice Renault, Fluence Z.E. si Kangoo Z.E., pe care le poti revedea mai jos:

Lasa un comentariu