Acasa Curiozitati Un italian prins ca vorbea la doua telefoane in timp ce conducea a primit 150 de euro amenda

Un italian prins ca vorbea la doua telefoane in timp ce conducea a primit 150 de euro amenda

de Vlad Barza

(sursa -theinsuranceblogger.co.uk)

Un sofer a fost oprit in sudul Italiei fiindca a fost vazut vorbind simultan la doua telefoane mobile in timp ce conducea, informeaza AFP care mentioneaza si explicatia celui prins: l-a sunat mama in timp ce vorbea cu nevasta. Soferul in varsta de 43 de ani conducea o masina Alfa Romeo si a primit o amenda de 152 euro. In august, unui britanic i s-a suspendat un an permisul tot fiindca a folosit doua telefoane in timp ce conducea, iar politistul a trebuit sa astepte cateva minute pana cand cel de la volan si-a terminat convorbirea telefonica.

Sambata, soferul unui Alfa Romeo a fost oprit in orasul Bari din sudul Italiei de catre politisti uimiti ca acesta vorbea simultan la doua telefoane in timp ce conducea. De meserie sofer de camion, cel oprit a dat o explicatie naucitoare: in timp ce vorbea cu sotia l-a sunat si mama, insa nu a vrut sa inchida primul telefonul si nici sa amane a doua convorbire.

A primit 152 euro amenda si cinci puncte de penalizare. Culmea, el a admis  ca i se intampla destul de des sa vorbeasca la doua telefoane in timp ce sofeaza.

In august, unui britanic i s-a suspendat un an permisul tot fiindca a folosit doua telefoane in timp ce conducea, iar politistul a trebuit sa astepte cateva minute pana cand cel de la volan si-a terminat convorbirea telefonica,

In orice caz, site-ul YouTube este plin de clipuri in care diversi oameni iresponsabili fac cascadorii variate in timp ce conduc, multe dintre clipuri devenind virale vazute de sute de mii de oameni.

Lasa un comentariu