Acasa Audi Designerul sef al Grupului Volkswagen, Walter de Silva: Exista planuri pentru un SUV mai mic decat Tiguan si un Audi rival pentru BMW X6

Designerul sef al Grupului Volkswagen, Walter de Silva: Exista planuri pentru un SUV mai mic decat Tiguan si un Audi rival pentru BMW X6

de Adrian Mitrea

Volkswagen Cross Coupe Concept 2011 (sursa - Volkswagen)

Seful de design al Grupului Volkswagen, Walter de Silva, a declarat ca exista planuri pentru SUV marca Volkswagen mai mic decat Tiguan si a reconfirmat lansarea unui SUV-coupe Audi care sa concureze cu BMW X6, reiese din doua articole publicate de Automotive News.

„Cererea pentru SUV-uri se extinde de la pietele mature la cele emergente si trebuie sa acoperim acest apetit in crestere cu expansiune multilaterala a unor astfel de produse pentru marcile noastre”, a spus de Silva pentru publicatia citata.

Volkswagen a prezentat recent un concept, denumit Cross Coupe, ce dezvaluie directia in care merge designul SUV-urilor Volkswagen.

click aici pentru galeria foto cu VW Cross Coupe

Cat despre Audi, primele confirmari oficiale pentru un SUV cu aspect de coupe care sa rivalizeze cu BMW X6 au venit in martie 2011, de la seful Audi, Rupert Stadler.

Walter de Silva a reconfirmat planurile si a adaugat ca Audi este pregatit si cu un eventual rival pentru un nou SUV BMW, X4, despre care inca nu se stie nimic oficial.

Schita Audi Q5 (sursa - Audi)

Lasa un comentariu