Acasa Foto FOTO: Volkswagen a prezentat Passat CC facelift, masina care vine in Romania in prima parte a lui 2012

FOTO: Volkswagen a prezentat Passat CC facelift, masina care vine in Romania in prima parte a lui 2012

de Adrian Mitrea

Volkswagen CC (sursa - Volkswagen)

Volkswagen a prezentat versiunea restilizata a modelului Passat CC, masina care va fi disponibila in Romania din prima parte a anului viitor. Passat CC are acum noi faruri, standard cu xenon pentru faza scurta si lunga, stopuri in stilul noilor Jetta si Passat, plus noi echipamente de securitate in dotarea de baza, a anuntat producatorul auto german. Interesant este ca in comunicatul pentru presa Volkswagen foloseste doar denumirea „CC” (care vine de Comfort Coupe), dorind astfel sa se distanteze de titulatura veche „Passat CC”.

Lansat in urma cu patru ani, Passat CC democratiza la vremea lui asa-zisul segment al coupe-urilor cu patru usi al carui unic exponent era Mercedes-Benz CLS. Volkswagen a vandut circa 270.000 de Passat CC in patru ani.

Acum, odata cu introducerea acestei variante restilizate, Passat CC primeste faruri bi-xenon si noi stopuri cu LED, precum si lumini statice pentru viraj (toate standard). Tot in echiparea standard intra radio CD (RCD 310) si un sistem care detecteaza oboseala soferului.

click aici pentru galeria foto

Optional sunt disponibile noi tehnologii precum Side Assist Plus cu Lane Assist (avertizeaza soferul daca in unghiurile moarte se gasesc alte masini si actioneaza automat asupra volanului pentru a evita un accident), Dynamic Lights Assist (comuta automat de pe faza lunga pe faza scurta cand in fata se afla un alt automobil – pe aceeasi directie de mers sau pe contrasens) si o camera video care poate recunoaste semne de circulatie, avertizand soferul ca se afla pe un tronson de drum cu anumite restrictii prin afisarea in bord, pentru mai mult timp, a indicatorului rutier “citit”.

Sunt disponibile doua motorizari turbo diesel, de 140 Cai Putere (CP) si 170 CP, precum si trei motorizari pe benzina, de 160 CP, 210 CP si 300 CP. Toate motorizarile diesel dispun de sistem Start&Stop si recuperare a energiei la franare, iar cele pe benzina vin standard doar cu a doua tehnologie.

Lasa un comentariu