Acasa Renault Nissan Micra devine Renault Pulse in India

Nissan Micra devine Renault Pulse in India

de Adrian Mitrea

Renault Pulse (sursa - Renault)

Renault a prezentat primele fotografii si informatii despre modelul Pulse pe care va incepe sa-l vanda in India incepand cu ianuarie 2012 – automobilul fiind de fapt un Nissan Micra rebranduit si produs chiar in India, in uzina Chennai. Pe langa Pulse, Renault spune ca va lansa in India anul viitor si Duster sub marca proprie, precum si un nou sedan.

Interesant este ca modelul Pulse va fi oferit in India cu un motor turbo diesel de 1,5 litri dCi, in timp ce Nissan Micra nu beneficiaza de aceasta motorizare, ci de una pe benzina de 1,2 litri cu 80 Cai Putere (CP).

Renault spune ca Pulse a fost desenat in India, la Centrul de Design din Mumbai, si ca derivarea din Micra i-a permis constructorului auto francez sa economiseaca bani.

Pulse si Micra reprezinta un prim exemplu in ceea ce priveste colaborarea mai stransa pe care o vor avea Nissan si Renault de acum incolo.

Despre intoroducerea lui Duster in India se stie demult, insa acel „nou sedan” ramane o enigma. Ar putea fi vorba despre noua generatie Logan, care pentru Europa va debuta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, in toamna anului 2012.

Renault Pulse (sursa - Renault)

Lasa un comentariu