Acasa BMW BMW recheama pentru verificari 32.000 de masini pe plan mondial, aproape 100 dintre ele sunt in Romania

BMW recheama pentru verificari 32.000 de masini pe plan mondial, aproape 100 dintre ele sunt in Romania

de Vlad Barza

BMW X6 (sursa - BMW)

BMW recheama pe plan mondial 32.000 de masini Seria 5, Seria 7, X5 si X6 cu motoare V8 si V12 pentru posibile probleme la o pompa auxiliara care raceste turbocompresorul. Reprezentantii BMW Romania au spus ca in tara noastra nu s-au inregistrat accidente, iar rechemarea include 99 de masini la noi, durata reparatiei fiind de o ora.

Pompele auxiliare care racesc turbocompresorul pot ceda in anumite conditii, iar circuitele se pot supraincalzi, existand pericol de incendiu. BMW recheama pe plan mondial 32.000 de vehicule modele Seria 5, Seria 5 GT, Seria 7, X5 si X6 cu motoare V8 si V12. Cei de la BMW au spus pentru Detroit News ca nu au cunostiinta sa se fi petrecut accidente din cauza acestor probleme si adauga ca au descoperit pe plan mondial 102 masini la care au aparut defectiuni la aceste pompe auxiliare.

In Romania

„In Romania au fost vandute 99 de automobile care se incadreaza in aceasta actiune tehnica care are la baza o posibila aparitie a unei defectiuni. Nu s-au inregistrat pana acum accidente. Incepand cu luna noiembrie se vor trimite scrisori de notificare catre proprietari. Clientii pot utiliza in continuare automobilele, insa cei care primesc scrisoarea sunt rugati sa se prezinte la cel mai apropiat dealer. Operatiunea de verificare si remediere a defectului dureaza aproximativ o ora”, au spus pentru 0-100.ro reprezentantii BMW Group Romania.

Lasa un comentariu