Acasa Saloane Auto VIDEO: Sinteza celor mai importante noutati pe care le aduce Salonul Auto de la Frankfurt. 0-100.ro si HotNews.ro transmit de la fata locului

VIDEO: Sinteza celor mai importante noutati pe care le aduce Salonul Auto de la Frankfurt. 0-100.ro si HotNews.ro transmit de la fata locului

de Redactia 0-100.ro

IAA 2011 (sursa - iaa.de)

Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai mare eveniment de profil din lume, mai are cateva zile pana isi deschide portile si aduce peste 40 de noutati automobilistice importante, de la noul BMW M5 la Chevrolet Malibu, noua Honda Civic si Opel Zafira Tourer. O multime de concepte debuteaza in premiera mondiala pentru a ne dezvalui cum vor arata masinile de maine.  0-100.ro si HotNews.ro vor transmite de la Frankfurt fotografii si informatii culese direct de la sursa, plus interviuri in exclusivitate.

Ziele de 13 si 14 septembrie sunt dedicate exclusiv accesului presei, iar in perioada 15-25 septembrie are acces si publicul larg.

Pentru aceasta deplasare pana la Frankfurt si retur folosim un BMW X1 cu tractiune integrala (xDrive), echipat cu un nou motor turbo pe benzina dezvoltat de BMW, de 2 litri, ce dezvolta 245 Cai Putere (CP). Dupa incheierea Salonului veti putea citi un test drive de anduranta cu acest model – cu bune si cu rele stranse in 4.000 de kilometri. Desigur, totul cu video HD, foto si text.

Iata sinteza celor mai importante noutati pe care le aduce Salonul Auto de la Frankfurt.

Lasa un comentariu