Acasa Tata Motors VIDEO: Se inmultesc cazurile cu masini Tata Nano care iau foc pe sosele

VIDEO: Se inmultesc cazurile cu masini Tata Nano care iau foc pe sosele

de Vlad Barza

Tata Nano (sursa - Reuters)

In ultimele doua saptamani presa indiana a scris de trei masini Tata Nano care au luat foc pe sosele, iar unul dintre incendii a fost filmat si postat pe YouTube. Intamplari cu masini Nano care au luat foc din senin au existat si in 2010, dar compania a spus ca nu e nimic in neregula cu masina. Tata Nano este cea mai ieftina masina din lume si varianta cu maxime dotari costa sub 4.000 de euro.

In mai putin de doua saptamani s-au raportat trei cazuri in care masinute Nano au luat foc pe sosele ca din senin. Un caz a fost in provincia indiana Gujarat, altul in Sri lanka (unde masina e vanduta abia de patru luni), iar cel mai recent a fost in Chennai, caz care a ajuns si pe YouTube.

In 2009 au fost cateva cazuri in care masinile Nano au luat foc, compania a anuntat inceperea unei investigatii si mai tarziu a spus ca a terminat ancheta interna, iar concluzia este ca nu sunt defecte de fabricatie.

Acum, presa indiana someaza Tata Motors sa faca ceva, iar autoritatile vor sa dea o lege prin care companiile auto care vand modele cu defecte sa fie amendate la sange. Vanzarile Nano sunt oricum mult sub asteptari, astfel ca grupul indiana are explicatii de dat si trebuie sa faca ceva.

Lasa un comentariu