Acasa Curiozitati VIDEO: Rebelii libieni au pus mana pe o masina scumpa a lui Gaddafi, un Fiat 500 electric unicat realizat de caroseriul italian Castagna

VIDEO: Rebelii libieni au pus mana pe o masina scumpa a lui Gaddafi, un Fiat 500 electric unicat realizat de caroseriul italian Castagna

de Adrian Mitrea

Fiat 500 Castagna (sursa - captura corriere.it)

Rebelii libieni au luat din garajul colonelului Gaddafi o masina unica – un Fiat 500 cu propulsie electrica ce are caroseria puternic modificata de exclusivistul caroserier italian Castagna, infiintat in 1849, scrie Corriere Della Sera. Masina nu are usi, are multe insertii din lemn, jante de 17 inch si, mai presus de toate, este electrica, in contextul in care pe piata nu se gaseste la vanzare Fiat 500 electric.

Nivelul inalt de personalizare a masinii include sigle personalizate in locul celor cu Fiat, adica o harta a Africii in care Libia este marcata cu verde.

Publicatia noteaza ca masina ar avea un pret de 100.000 euro, plus inca pe atat ar fi costat statia de reincarcare de mare putere, capabila sa „faca plinul” acumulatorilor in doar 10 minute.

Drumul masinii din Italia, unde a fost construita, si pana in Libia a fost destul de intortocheat, prin interpusi.

Lasa un comentariu