Acasa Curiozitati Troc inedit – Un american da la schimb un…meteorit pentru a-si lua un Harley Davidson nou

Troc inedit – Un american da la schimb un…meteorit pentru a-si lua un Harley Davidson nou

de Vlad Barza

Modele Harley Davidson (sursa - Harley Davidson)

Un american din statul Arkansas este foarte aproape sa-si ia o motocicleta Harley Davidson, insa nu va plati cu bani, ci cu un meteorit gasit in propria gradina. Profitand de un dealer moto excentric care se lauda ca primeste „orice” ca plata pentru motociclete, americanul si-a incercat norocul cu meteoritul si va avea un Harley nou daca un specialist va confirma ca intr-adevar piatra este ceea ce pretinde gasitorul, scrie Autoblog .

Jim Griffey a gasit in curtea casei sale o piatra ciudata care avea si proprietati magnetice. Un expert local a confirnat ca piatra este intr-adevar un meteorit, dar povestea a devenit interesanta cand Griffey a vazut sloganul dealer-ului Landers Harley Davidson care spunea ca e dispus sa primeasca la schimb „orice” ca plata pentru cine vrea sa-si ia o motocicleta.

Gasitorul s-a dus la dealer si a spus ca vrea sa dea meteoritul in schimbul unui Harley nou, iar dealerul a acceptat, cu conditia ca un expert autorizat sa certifice in scris faptul ca piatra este intr-adevar un meteorit.

Asa cum noteaza si site-urile americane, nu conteaza cat valoreaza piatra fiindca dealerul s-a ales cu o reclama imposibil de cumparat cu bani.

Lasa un comentariu