Acasa Saloane Auto VIDEO: La Frankfurt se va lansa o noua marca de lux: Eterniti care va comercializa un SUV de peste 150.000 euro

VIDEO: La Frankfurt se va lansa o noua marca de lux: Eterniti care va comercializa un SUV de peste 150.000 euro

de Vlad Barza

Teaser Eterniti (sursa - Eterniti)

O companie britanica sustinuta de investitori internationali – Eterniti Motors – va prezenta la Frankfurt un SUV de nisa ce are toate sansele sa coste peste 150.000 euro, noteaza revista britanica Autocar. Reprezentantii companiei spun ca in tarile emergente se cer SUV-uri foarte scumpe si luxoase, iar in acest segment de SUV-uri de peste 100.000 euro vor intra si marci cunoscute precum Aston Martin si Bentley. Din scurtul teaser video al companiei rezulta ca masina s-ar putea numi Hemera.

Eterniti este o companie britanica sustinuta de investitori internationali cu experienta in industria auto. Reprezentantii companiei spun ca masina va avea la baza elemente tehnice de la alte modele existente, insa precizeaza ca designul va fi original.

E de asteptat sa fie produse circa 100 de SUV-uri anual, iar pretul masinii va fi de peste 150.000 lire (circa 170.000 euro). Compania spune ca in tarile emergenta este in mod clar cerere pentru SUV-uri ultra-scumpe de nisa si adauga ca Eterniti intra pe un segment cu totul nou.

Eterniti are de gand sa-si diversifice gama de modele, iar pe viitor e posibila lansarea unei masini sport. Din scurtul teaser video in care masina nu este aratata se poate deduce totusi ca modelul s-ar putea  numi Hemera.

Lasa un comentariu