Acasa Saloane Auto Frankfurt 2011: Sukuzi Swift Sport vine cu 136 de Cai Putere, la un an dupa aparitia versiunii standard

Frankfurt 2011: Sukuzi Swift Sport vine cu 136 de Cai Putere, la un an dupa aparitia versiunii standard

de Adrian Mitrea

Suzuki Swift Sport (sursa - Suzuki)

Suzuki Swift Sport va fi prezentat publicului larg in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt (13-25 septembrie), la un an de la dezvaluirea versiunii standard. Swift Sport este mai lung cu 40 mm fata de varianta standard si are un motor de 1,6 litri ce dezvolta 136 Cai Putere si un cuplu de 160 Newton-Metru (Nm).

Aceasta varianta sportiva de serie a fost anticipata de studiul Suzuki S-CONCEPT, prezentat in martie la Salonul Auto de la Geneva.

Specificatii detaliate despre masina nu au fost inca anuntate de constructor.

O parte din presa auto internationala scria ca acest nou Swift Sport ar putea beneficia de o motorizare Volkswagen, in urma parteneriatului dintre cele doua marci, insa iata ca nu va fi asa. Asta poate si pentru ca relatiile dintre cele doua companii auto s-au racit, iar acordul va fi renegociat sau chiar rupt.

0-100.ro a testat Suzuki Swift cu motor de 1,2 litri pe benzina. Poti vedea testul complet aici sau doar varianta video (mai scurta) mai jos:

Lasa un comentariu