Acasa Piata Auto Salonul Auto Bucuresti & Accesorii revine in toamna, dupa zece ani de absenta

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii revine in toamna, dupa zece ani de absenta

de Adrian Mitrea

SAB 2001 (sursa - sab.ro)

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A) revine in toamna acestui an, dupa zece ani de absenta, urmand sa se desfasoare in perioada 5-9 octombrie, au anuntat organizatorii. Potrivit acestora, evenimentul va reuni majoritatea noilor modele aparute pe piata si cele mai importante oferte, pentru ca cei interesati sa-si poata cumpara avantajos un automobil.

SAB&A urmeaza sa aiba loc la Romaero, in trei sau patru hale, pe o supafata totala de circa 15.000 metri patrati.

In incinta vor exista restaurante, cafenele, si o zona special amenajata pentru ca potentialii clienti sa poate testa masinile pe care vor sa si le cumpere.

Compania organizatoare, Premium Expo, este controlata de Sorin Radacineanu, fiul lui Liviu Radacineanu, cel care organiza SAB in anii ’90. Ultima editie a SAB a avut loc in anul 2001, iar din 2003 locul acestui eveniment a fost preluat de mai titratul Salon International Auto Bucuresti (SIAB), organizat o data la doi ani (deci 2003, 2005 si 2007).

In lipsa SIAB din 2007 incoace, Premium Expo a incercat sa organizeze SAB&A in 2009, dar evenimentul a fost anulat pe ultima suta de metri din cauza ca numarul companiilor auto care ar fi vrut sa participe a fost prea mic, iar desfasurarea intregului eveniment nu s-ar fi putut ridica la un nivel acceptabil pentru public si participanti.

SIAB din 2011 a fost anulat, iar activitatea firmei care organiza evenimentul auto a fost suspendata.

Sorin Radacineanu a declarat pentru 0-100.ro ca sansele ca evenimentul din acest sa se tina sunt maxime, pentru ca interesul importatorilor si dealerilor auto este mult mai mare decat in 2009.

Firmele participante trebuie sa achite o taxa de 250 euro, plus 35 euro pentru un metru patrat (pentru suprafete inchiriate de peste 100 metri patrati) sau 39 euro (pentru suprafete mai mici de 100 metri patrati).

Lasa un comentariu