Acasa Foto FOTO: Renault a prezentat o versiune restilizata a SUV-ului Koleos, masina ce ajunge si in Romania in toamna

FOTO: Renault a prezentat o versiune restilizata a SUV-ului Koleos, masina ce ajunge si in Romania in toamna

de Adrian Mitrea

Renault Koleos facelift 2011 (sursa - Renault)

Renault a prezentat o versiune restilizata (facelift) a SUV-ului compact Koleos, masina pentru care comenzi din Romania vor putea fi preluate incepand cu 1 iulie. Masina afiseaza o parte frontala radical schimbata, materialele din interior au fost imbunatatite, iar motorizarile au fost revizuite pentru a emite mai putin dioxid de carbon. Primele livrari catre clienti se vor face in toamna, potivit oficialilor Renault Romania.

Lansat initial in 2008, Koleos este practic un SUV coreean Renault Samsung Motors QM5 rebranduit sub sigla Renault. Masina este produsa la uzina Renault Samsung Motors din Busan, Coreea de Sud, si in 2011 se afla la prima restilizare.

click aici pentru galeria foto

In functie de piata, Koleos facelift poate fi echipat fie cu o versiune de 175 Cai Putere (CP), fie cu una de 150 CP, a motorului turbo diesel dCi de 2 litri (nume de cod M9R). Koleos poate avea sub capota si un motor pe benzina de 2,5 litri de 170 CP (nume de cod TR25).

Renault Koleos se vinde in total in 40 de tari, iar 70% din vanzarile din 2010 pentru acest model s-au facut pe alte piete decat Europa, potrivit constructorului.

Numarul de SUV-uri Koleos intrate in circulatie in Europa in primele patru luni din acest an este mai mare cu 65% fata de acelasi interval din 2010, spune Renault, fara a avansa cifre concrete de vanzari.

Koleos, singurul SUV din gama Renault, are 4,52 metri lungime, 1,85 metri latime, 1,71 metri inaltime si un ampatament de 2,69 metri – aceleasi valori ca inainte de facelift. Volumul portbagajului este de 450 litri, iar capacitatea rezervorului de 65 litri.

Instrumente de bord Renault Koleos facelift 2011 (sursa - Renault)

Lasa un comentariu