Acasa Kia Noua generatie a citadinei Kia Picanto costa in Romania intre 9.448 si 11.885 euro cu TVA

Noua generatie a citadinei Kia Picanto costa in Romania intre 9.448 si 11.885 euro cu TVA

de Adrian Mitrea

Kia Picanto 2011 (sursa - Kia)

Noua generatie a celui mai mic model Kia, Picanto, este disponibila in Romania la preturi cu TVA cuprinse intre 9.448 si 11.885 euro, putand fi comandata cu doua motorizari pe benzina, dintre care una adaptata la functionarea pe GPL si astfel echipata din fabrica, potrivit sitului importatorului.

Noua Kia Picanto are 3.595 mm lungime, 1.595 mm latime, 1.480 mm inaltime si un ampatament de 2.385 mm. Volumul portbagajului este de 200 de litri.

„Complet redesenat si proiectat, noul Picanto este mai lung si are un ampatament mai mare comparativ cu generatia actuala si doreste sa-si redefineasca pozitia, tintind sa fie unul din cele mai competitive vehicule din clasa A”, spune Kia despre noul sau model.

Masina a fost desenata de biroul de design european al celor de la Kia, amplasat in Frankfurt, Germania, in subordinea designerului sef, Peter Schreyer.

Noua generatie Kia Picanto a fost prezentata oficial la Salonul Auto de la Geneva, in martie.

Noua Kia Picanto rivalizeaza pe piata cu masini precum Peugeot 107, Citroen C1, Toyota Aygo, viitorul Volkswagen Up! Si derivatele acestuia cu siglele Skoda si Seat, Renault Twingo, Chevrolet Spark, Fiat 500, Ford Ka, Hyundai i10, Opel Agila si Suzuki Splash.

Lasa un comentariu