Acasa Evenimente Aproape 50 de masini rare participa sambata la primul Concurs de Eleganta auto organizat vreodata in Romania

Aproape 50 de masini rare participa sambata la primul Concurs de Eleganta auto organizat vreodata in Romania

de Adrian Mitrea

Concurs de Eleganta Auto (sursa - BMW)

Un numar de 36 de masini supuse jurizarii si 13 exemplare participante la expozitie vor putea fi admirate sambata, 28 mai, pe Domeniul Regal Sinaia, in cadrul primului Concurs de Eleganta auto organizat vreodata la noi in tara. Organizator este Retromobil Club Romania (RCR), sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, in parteneriat cu Primaria Orasului Sinaia. Presedintele juriului este Calin-Popescu Tariceanu, fost premier al Romaniei si pasionat de automobile.

Printre masinile care vor fi expuse se numara cateva exemplare Jaguar si Porsche, precum si un Ferrari Dino, a declarat pentru 0-100.ro vicepresedintele RCR Cristian Stoian.

Accesul publicului va fi liber pe toata durata evenimentului, de la ora 10:00 si pana seara la orele 19:00. Intre orele 17:00 si 18:00 va avea loc o parada auto prin Sinaia, potrivit organizatorilor.

Vehiculele vor fi apreciate pe baza interesului lor istoric, tehnic si estetic, a raritatii lor si a autenticitatii, cat si a elegantei si a stilului lor sofisticat. Proprietarii lor vor fi imbracati in vestimentatie tipica vremii si stilului masinii lor, conform bunei traditii a concursurilor de eleganta de profil.

Pe langa presedintele Tariceanu, juriul va fi format din alti sase membri, printre care primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, si doi oficiali straini de la Federatia Internationala a Vehiculelor Vechi (F.I.V.A.).

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe situl RCR.

Lasa un comentariu