Acasa Opel Opel va adauga un model pemium in gama si un vehicul electric de dimensiunile lui Corsa

Opel va adauga un model pemium in gama si un vehicul electric de dimensiunile lui Corsa

de Vlad Barza

Opel Ampera (sursa - 0-100.ro)

Opel va lansa peste cativa ani un crossover premium care va fi plasat in gama peste Insignia, dar si un automobil electric mai mic decat Ampera, a spus Karl-Friedrich Stracke, cel care conduce Opel din aprilie. In plus, compania germana vrea sa intre pe noi piete si sa ajunga sa vanda anual 150.000 de masini in afara Europei, a mai spus seful Opel, citat de Bloomberg.

Marca Opel nu se poate multumi doar cu Insignia”, a spus Karl-Friedrich Stracke, adaugand ca in patru – cinci ani va intra pe piata un model de crossover premium care va fi plasat in gama peste Insignia.

Oficialul a mai adaugat ca pe viitor va fi lansat si un model electric mai mic decat Ampera, masina electrica ce dispune si de un motor pe benzina care functioneaza pe post de generator care extinde autonomia bateriei. Modelul va avea dimensiuni apropiate de Corsa si Agila (clasa B).

Planul este sa se ajunga in trei ani la vanzari anuale de 150.000 de unitati in afara Europei, iar pentru asta Opel vrea sa intre in piete precum Israel, Argentina, Chile, iar mai tarziu in China si Australia.

Opel a avut anul trecut 7,3% din piata europeana.

Lasa un comentariu