Acasa Evenimente Sfarsit de saptamana plin pentru pasionatii de masini si motociclete. Tuning, indemanare si cascadorii

Sfarsit de saptamana plin pentru pasionatii de masini si motociclete. Tuning, indemanare si cascadorii

de Adrian Mitrea

Masini de competitie (sursa - 0-100.ro)

Trei evenimente auto si moto diferite au loc in acest sfarsit de saptamana (14-15 mai) in Bucuresti. La Romexpo se tine un eveniment dedicat pasionatilor de tuning, in parcarea Carrefour Militari va avea loc Campionatul National de Indemanare Auto, iar in parcarea mall-ului Baneasa Shopping City va fi organizat un spectacol dedicat un principal motociclistilor.

Romanian Tuning Show de la Romexpo a inceput inca de azi, 13 mai, si va tine pana duminica, 15 mai. Pavilionul central din cadrul complexului expozitional Romexpo gazduieste masini modificate la exterior si interior, dar si tehnic/mecanic. Sunt expuse atat masini din Romania, cat si din Ungaria si Bulgaria.

Pe langa acestea vor mai fi concursuri de drift (derapaje controlate cu masina, inclusiv cu masini in miniatura controlate prin radiocomanda) si intreceri intre cele mai puternice instalatii audio montate pe masini. Programul oficial al evenimentului se gaseste aici.

In zilele de 14 si 15 mai (sambata si duminica) parcarea mall-ului Baneasa Shopping City se va transforma intr-o arena a cailor putere. Sambata, in jurul orei 11:30, vor pleca peste 200 de masini si motociclete dinspre Parcul Carol spre mall, acesta fiind marsul „Respect in Trafic”. In ambele zile de eveniment, incepand cu ora 13:00, pilotii de raliu Bogdan Marisca, Danny Ungur, Vlad Cosma si Ekaterina Stratieva vor face demonstratii de indemanare pe un traseu special amenajat in parcare.

Cascadorii Dinu Sorin Marius (Axxa), Sorin Adrian Petrean si Sorin Zaharia vor efectua acrobatii pe motociclete.

In data de 15 mai, duminica, Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) va organiza, dupa o lunga perioada de pauza, competitii de indemanare, acum reunite in cadrul Campionatul National de Indemanare Auto, care cuprinde sase etape. Evenimentul va incepe in jurul orei 9:00 in parcarea complexului comercial Carrefour Militari.

Lasa un comentariu