Acasa Evenimente VIDEO, FOTO: Opel Corsa facelift, lansat in Romania la Kulturhaus, cu o multime de tineri creativi

VIDEO, FOTO: Opel Corsa facelift, lansat in Romania la Kulturhaus, cu o multime de tineri creativi

de Adrian Mitrea

Lansare Opel Corsa facelift in Romania (sursa - 0-100.ro)

Versiunea restilizata (facelift) a Opel Corsa a fost lansata in Romania la preturi cuprinse intre 10.465 si 21.970 euro, inclusiv TVA. Dincolo de faptul ca e cel mai bine vandut model Opel pe plan local, Corsa a venit in haine noi pentru 2011 printr-un concurs creativ inedit.

Concret, Opel Romania si bumbac100 s-au gandit la un concurs (denumit Opel Corsa New Skin) prin care participantii trebuiau sa exprime printr-un desen cum vad ei Opel Corsa facelift. Au participat 400 de oameni in speranta ca se vor face remarcati si, desigur, ca vor castiga premiile de 1.000 euro, 500 euro, respectiv 250 euro.

click aici pentru a vedea desenele finaliste si cum a fost la lansare

yumyum de Alexandru Calin (sursa - Opel)Desenul de tricou castigator ii apartine lui Alexandru Calin, care se poate mandri ca l-a imbracat pe designerul Carsten Aengenheyster de la Opel (vezi clipul de mai jos). Ideea desenului a plecat, spune Alexandru Calin, de la o simpla bomboana din pomul de Craciun. O idee de 1.000 de euro.

Atrasi de gandul ca se pot exprima liber pe o scena, in fata unui public tanar si primitor, dar si de mirosul underground din Kulturhaus, finalistii au defilat pe scena mandri de creatiile lor.

Sincer vorbind, seara lansarii (11 martie 2011) a fost doar punctul terminus al unuia dintre cele mai trudite si creative evenimente de lansare organizate in Romania pentru o masina.

Si Corsa nu e orice masina. Au fost vandute 2.100 de Opel Corsa, noi, anul trecut in Romania, echivalentul a 32% din vanzarile marcii germane la nivel local.

Poti descarca de aici catalogul electronic cu preturi si dotari pentru Opel Corsa facelift. Pe larg despre schimbarile aduse de facelift poti citi aici.

comenteaza pe gmclub

Lasa un comentariu